Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Ο Προμηθέας θα απασχολήσει την Ευρώπη και τα επόμενα χρόνια”

Γιατράς: “Ο Προμηθέας θα απασχολήσει την Ευρώπη και τα επόμενα χρόνια”

makis giatras

Την υπερηφάνεια του για την παρουσία της ομάδας του Προμηθέα στο Basketball Champions League εξέφρασε ο Μάκης Γιατράς, μετά την ήττα των Πατρινών από την Τενερίφη και τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

“Κατ’ αρχάς συγχαρητήρια στην Τενερίφη, καλή συνέχεια στην διοργάνωση και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία. Είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς, μας έβγαλε νωρίς εκτός ρυθμού, μας υποχρέωσε σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά από το πρώτο δεκάλεπτο κυνηγούσαμε μεγάλες διαφορές. Μας πήρες πολλές φορές τη μπάλα μέσα από τα χέρια, μας πήραν και πολλά επιθετικά ριμπάουντ που τους έδωσαν εύκολα καλάθια.

Παρ’ όλα αυτά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην δική μου ομάδα. Είμαι περήφανος γι’ αυτήν, έχει παλέψει σχεδόν σε όλα τα ματς, ακόμα και σήμερα που έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι πάλεψε μέχρι το τέλος. Θέλω να πω ότι ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που ήρθε για να μείνει και πιστεύω ότι θα απασχολήσει την Ευρώπη και τα επόμενα χρόνια”.

Από την πλευρά του, ο Ρίον Μπράουν τόνισε: “Ήταν μια σκληρή ήττα, μας έβγαλαν από νωρίς εκτός του ρυθμού που συνηθίζουμε να παίζουμε και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την διαφορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…