Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Απομένουν 7 τελικοί”

Γιατράς: “Απομένουν 7 τελικοί”

makis giatras

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Χολαργό εμφανίστηκε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς.

“Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη και κυρίως για την συγκέντρωση που έδειξαν τα παιδιά. Το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, αρκετούς τραυματισμούς και ένα δύσκολο ταξίδι στην Τενερίφη, όμως παραμείναμε συγκεντρωμένοι στις απαιτήσεις του σημερινού αγώνα. Είμαι χαρούμενος που επανήλθαμε στις νίκες και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο χάρηκε το μπάσκετ που μας αρέσει να παίζουμε, με ενέργεια και διάθεση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παλεύαμε σε κάθε κατοχή μπάλας, ακόμη και όταν προηγούμασταν με μεγάλες διαφορές στο σκορ. Πλέον, απομένουν 7 τελικοί μέχρι το τέλος της κανονικής σεζόν. Κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Είμαστε μια νέα ομάδα στην κατηγορία. Θέλουμε να επαναλάβουμε αυτό που πετύχαμε και πέρσι και να κάνουμε την ίδια πορεία στο πρωτάθλημα. Απέναντί μας όμως θα βρούμε πολύ καλές και οργανωμένες ομάδες, με ποιοτικά ρόστερ και καλούς προπονητές. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, όμως θα προσπαθήσουμε όπως πάντα για το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…