Κεντρική Basket League Άρης ”Εξυγίανση στον Άρη και πρωτοβουλίες στο ζήτημα Παναθηναϊκού,Ολυμπιακού”

”Εξυγίανση στον Άρη και πρωτοβουλίες στο ζήτημα Παναθηναϊκού,Ολυμπιακού”

papageorgiou 2

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου, εξελέγη νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΣΑΚΕ και μίλησε για την κατάσταση του Άρη και τα θετικά βήματα που έχουν γίνει ενώ υπογράμμισε ότι θα γίνουν ενέργειες για την εξομάλυνση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΕΣΑΚΕ:

”Ηταν μια πρόταση που με αιφνιδίασε, αλλά την αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Θα πρέπει όμως κάποιοι αθλητές που έχουν μακρά θητεία στο μπάσκετ να αξιοποιηθούν και ειδικά από τη Θεσσαλονίκη. Ετσι, μέσα σε αυτό το κλίμα ανέλαβα το πόστο Γενικού Γραμματέα σήμερα στον ΕΣΑΚΕ. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει φωνή για τον Αρη, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που χρειάζεται για το καλό του μπάσκετ”.

Για την ανάγκη εξεύρεσης εσόδων στον Άρη:

”Εχω το προνόμιο να είμαι αθλητής του μπάσκετ πολλές δεκαετίες. Το μπάσκετ πλέον έχει γίνει απόλυτα επαγγελματικό. Χωρίς το χρήμα είναι δύσκολο να γίνει αυτό που οραματίζεται ο πολύς κόσμος του Αρη, οπότε θα πρέπει να ξεπεραστούν αυτά τα οικονομικά προβλήματα και στη συνέχεια να γίνουν βήματα μπροστά. Πρώτα θα πρέπει να υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον και στη συνέχει να τεθούν οι βάσεις, ώστε να διεκδικήσει ο σύλλογος διακρίσεις σε Ελλάδα και γιατί όχι στην Ευρώπη”.

Για τη φετινή προσπάθεια στον Άρη:

”Προσπαθούμε να κάνουμε εξυγίανση και παράλληλα να προσελκύσουμε επενδυτές. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, για να ξεπεράσουμε πληγές του παρελθόντος και να έχουμε καλύτερη εικόνα στο μέλλον για τον σύλλογο. Ο κόσμος από τη δική του μεριά είναι πάντα κοντά στον σύλλογο, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για να έχει η ομάδα τη δυναμική του παρελθόντος”.

Για τα περιθώρια εξομάλυνσης των προβλημάτων του πρωταθλήματος:

”Θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί με κάθε τρόπο το φετινό Πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι από τη δική μου μεριά θα προσπαθήσω να καταθέσω μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον ΕΣΑΚΕ, αφού το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έχει προβληματίσει έντονα όλο τον Σύνδεσμο. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε σαν διοικητικό συμβούλιο, για να ανταποκριθούμε σε αυτά που πρέπει και να κάνουμε βήματα μπροστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …