Κεντρική Elite League Επικεντρώνεται σε Καβάλα και 2η θέση ο Ηρακλής

Επικεντρώνεται σε Καβάλα και 2η θέση ο Ηρακλής

irakakaroydis

Ο Ηρακλής μετά την ήττα στη Νίκαια επικεντρώνεται στη δεύτερη θέση και στις αγωνιστικές που απομένουν για την κανονική περίοδο. Η άνοδος θα έρθει μόνο μέσα από τη 2η θέση οπότε ο Ηρακλής καλείται να ετοιμαστεί για ένα μίνι Πρωτάθλημα τον Μάη, αν θέλει να είναι στην Basket League του χρόνου.

Όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών χθες, πρωί και απόγευμα, και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα. Το πρωί έκαναν βάρη και σουτ και το απόγευμα είδαν σε βίντεο τον πρόσφατο αγώνα με τον Ιωνικό, ενώ μετά δούλεψαν σε θέματα τακτικής. Ο Ηρακλής έκανε το καλύτερο που μπορούσε, αλλά πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα να προσεγγιστεί η 1η θέση.

Το μυαλό είναι στην Καβάλα, που μάχεται για την παραμονή της. Εντός των ημερών θα εκδοθεί ενημερωτική ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα, με προπώληση από την Παρασκευή.

Ουσιαστικά προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και όλη η προσοχή επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με την Καβάλα, που μόνο αδιάφορη δε θα είναι. Ο Ηρακλής στα παιχνίδια που απομένουν θέλει νίκες στην έδρα του με Ιπποκράτη και Ερμή, για τα πλέι οφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…