Κεντρική Basket League Άρης Εκτός ο Μποχωρίδης με Κολοσσό

Εκτός ο Μποχωρίδης με Κολοσσό

mpoxoridis aris

Χωρίς τον Λευτέρη Μποχωρίδη θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό ο Άρης, στην εντός έδρας αναμέτρηση και ο Γιάννης Καστρίτης προσαρμόζει τα πλάνα του.

Ο Έλληνας άσσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στον προσαγωγό και έμεινε εκτός όπως και ο Αγγέλου λόγω ίωσης. Αντίθετα ο Βεργίνης έβγαλε μέρος της προπόνησης και υπολογίζεται κανονικά.

Ο  Γιάννης Καστρίτης σχολίασε την αναμέτρηση με τον Κολοσσό στο ”www.arisbc.gr”:

Επιστρέφουμε μετά από πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να αγωνιστούμε στο γήπεδό μας και μπροστά στον κόσμο μας. Το παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό είναι πολύ κομβικό για εμάς και κρύβει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Δεν πρέπει να ξεγελά κανέναν η βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας. Αφενός, είναι μια ομάδα που έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος στους εκτός έδρας αγώνες, αρέσκεται να τρέχει πολύ και να σουτάρει πολλά σουτ τριών πόντων. Αφετέρου, αγωνίζεται για την επιβίωσή της στην κατηγορία και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό.

Από την πλευρά μας, δυστυχώς αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών και αυτή την εβδομάδα. Άπαντες όμως, είναι συνειδητοποιημένοι για τη σημαντικότητα της αναμέτρησης. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και όσα από τα παιδιά μας είναι υγιή και αγωνιστούν, είναι έτοιμα να κάνουν κατάθεση ψυχής για μια ακόμη φορά. Μας έλειψε η ατμόσφαιρα του γηπέδου μας και η στήριξη του κόσμου μας και τους περιμένουμε δίπλα μας, με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν και σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…