Κεντρική Elite League Δέκα αγωνιστικές που θα κρίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ!

Δέκα αγωνιστικές που θα κρίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ!

ermis agias

Δυο μήνες ουσιαστικά απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στην Α2 και τα πάντα θα κριθούν στο τέλος.

Ο Ιωνικός Νικαίας έχει το πλεονέκτημα για την πρώτη θέση και την άμεση άνοδο, ο Ηρακλής όμως όσο είναι στον έναν βαθμό δικαιούται να ελπίζει στην αναμέτρηση της Νίκαιας που θα κρίνει τα πάντα για την δυάδα. Από εκεί και πέρα, ο Ερμής Αγιάς δύσκολα θα χάσει την τρίτη θέση και οι δυο τελευταίες θέσεις στα πλεί οφ αποτελούν το μεγάλο βραβείο…. 6 ομάδες.

Διαγόρας Δρυοπιδέων και Ιπποκράτης Κω έχουν το προβάδισμα, αλλά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους Καστοριά, Καρδίτσα, Αμύντα και Χαρίλαο Τρικούπη. Θα γίνει μεγάλη μάχη και αυτό δίνει άλλον ανταγωνισμό.

Πάμε τώρα στα της πτώσης. Ο Εθνικός μας έχει αποχαιρετήσει προ πολλού, αλλά θα κάνει ζημιές με τον Μίχαλο. Η Καβάλα παλεύει να μπει στα πλέι άουτ και από εκεί και πέρα, Κόροιβος, Μαρούσι, Απόλλωνας Πάτρας και Πευκοχώρι δίνουν μάχη αγωνιστική με αγωνιστική.

Βέβαια, πλέι οφ και πλέι άουτ δεν είναι τόσο μακριά σε βαθμούς και σε δυναμικότητα, αλλά γενικά από την 6η μέχρι την 15η θέση η απόσταση δεν είναι τεράστια και απομένουν 10 αγωνιστικές.

Μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί η όλη κατάσταση σε ουρά, μέση και κορυφή σε ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

*Τα όσα έγιναν σε δύο γήπεδα την προηγούμενη αγωνιστική είναι τραγικά. Μακάρι να μην ξαναγίνουν τέτοια σκηνικά…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…