Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Χαμός στη σύσκεψη! Ο Γιαννακόπουλος αποχώρησε

Χαμός στη σύσκεψη! Ο Γιαννακόπουλος αποχώρησε

giannakopoulos 2

Ένταση υπήρξε στη σύσκεψη, που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, ενώ ο Ολυμπιακός καταγγέλει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια.

Όπως καταγγέλει, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια. Εν συνεχεία ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποχώρησε και ισχυρίστηκε ότι τον έσπρωξαν. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, διαψεύδει ότι ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον απώθησε και τον απείλησε ο Γιώργος Σκινδήλιας. “Δημητράκη θα σε τσακίσω”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σημείωσε: “Δεν είναι δυνατόν, είναι ντροπή! Όλα έγιναν μπροστά στον Υφυπουργό που δεν έκανε τιποτα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά την αποχώρηση του δήλωσε: “Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεων τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…