Κεντρική Γυναίκες Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ: “Η ισονομία στην Ελλάδα παραμένει μόνο στη θεωρία”

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ: “Η ισονομία στην Ελλάδα παραμένει μόνο στη θεωρία”

panathinaikos gynaikes

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να απορρίψει το αίτημα του για τη χρησιμοποίηση τριών ξένων αθλητριών στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Το “τριφύλλι” υποστηρίζει πως η ισονομία στην Ελλάδα παραμένει μόνο στη θεωρία και καταστρατηγήθηκε εκ νέου κάθε έννοια της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Παναθηναϊκός, ως Σύλλογος, ανέκαθεν επιζητά οι αγώνες να διεξάγονται επί ίσοις όροις και να κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Με την σημερινή τελεσίδικη απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η οποία μας απαγορεύει να χρησιμοποιήσουμε τρεις ξένες αθλήτριες στο Final 4 του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών, ώστε να ανταγωνιστούμε με ίδιους όρους τους αντιπάλους μας, καταστρατηγήθηκε εκ νέου κάθε έννοια ισονομίας.

Η απόφαση αυτή βγήκε τέσσερις ημέρες πριν τον ημιτελικό, παρότι είχαμε κινήσει όλες τις σχετικές διαδικασίες εδώ και δύο μήνες (από τις 17/1).

Το γεγονός αυτό από μόνο του αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως η ισονομία στην Ελλάδα παραμένει μόνο στη θεωρία.

Οι …ενστάσεις του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας, που υποστήριξαν στο ΑΣΕΑΔ την πρωτόδικη απόφαση, κινούνται και αυτές στο ίδιο πλαίσιο.

Η φετινή χαρά τους, όμως, θα είναι εφήμερη!  Η πορεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. προς την κορυφή σε όλα τα σπορ θα συνεχιστεί, ανεξαρτήτως των εμποδίων που μας παρουσιάζονται. Να είστε βέβαιοι γι’ αυτό!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…