Κεντρική Elite League Ανακοίνωση με ερωτήματα από τον Ερμή Αγιάς!

Ανακοίνωση με ερωτήματα από τον Ερμή Αγιάς!

ermis agias 1

Στην παρακάτω ανακοίνωση προχώρησε ο Ερμής Αγιάς… “Ο Ερμής Αγιάς είναι ένα σωματείο που όπως έχει αποδείξει με την μέχρι τώρα πορεία του σέβεται τους θεσμούς και τους κανόνες στο άθλημα το οποίο συμμετέχει . Είμαστε μια νοικοκυρεμένη ομάδα και δεν έχουμε δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους μας ούτε με την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών μας ούτε φυσικά και των φίλαθλων μας. Κοιτάζουμε να κάνουμε την δουλειά μας όπως λένε και μόνο , με σκοπό να ανεβάσουμε την ομάδα μας όσο το δυνατόν πιο ψηλά μιας και είμαστε η μοναδική ομάδα στο νομό Λάρισας που αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ .

Δεν βγάλαμε αυτή την ανακοίνωση ούτε μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό στην Νίκαια το οποίο χάσαμε, ούτε πριν το παιχνίδι με την Καβάλα για να μην θεωρηθεί ότι το κάνουμε για να επηρεάσουμε πρόσωπα και καταστάσεις .

Πριν από ένα μήνα βγήκε η απορριπτική απόφαση του ΑΣΕΑΔ σχετικά με την προσφυγή που κάναμε ώστε να εκδώσουμε δελτίο στον αθλητή μας Amarildo Τοπάλι μιας και και ήταν ο δεύτερος Έλληνας που πήραμε μέσα στην αγωνιστική περίοδο που σύμφωνα με τον κανονισμό την ΕΟΚ δεν είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε .

Μέχρι εδώ όλα καλά .

Ακριβώς την ίδια περίπτωση με εμάς είχε και ο Ιωνικός Νίκαιας με τον αθλητή Λουκά Μαυροκεφαλίδη . Η ΕΟΚ δεν του έβγαλε δελτίο λόγω ότι ήταν δεύτερος Έλληνας που θα έπαιρνε μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και η ομάδα του προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ.

Το αποτέλεσμα; Εντός μιας βδομάδας αν και σε μας έκανε δυο μήνες βγήκε θετική η απόφαση και ο αθλητής αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 !

Λεπτομέρεια: Στην υπόθεση του Μαυροκεφαλίδη κατά την εκδίκαση της δεν είχε παράσταση ο νομικός εκπρόσωπος της ομοσπονδίας και ούτε κατέθεσε υπόμνημα .

Στην δίκη μας εκδίκαση και υπόμνημα κατέθεσε η ΕΟΚ και παράσταση έκανε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας .

Δεν έχουμε κάτι ούτε με την ομάδα της Νίκαιας ούτε με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη . Είναι ένας αθλητής κόσμημα και είναι τιμή μας να αγωνίζεται στην Α2 της Ελλάδας .

Θέλουμε όμως να μας απαντήσουν οι άνθρωποι της ΕΟΚ με ποια μέτρα και σταθμά στην μια υπόθεση έκαναν παράταση στο ΑΣΕΑΔ και στην άλλη δεν πήγαν .

Δεν θέλουμε να μας κάνουν χάρες , απλά ζητάμε το παιχνίδι να παίζεται με τους ίδιους κανόνες και σε κάθε περίπτωση να υπάρχει ισονομία .

Καλό θα ήταν σε αυτή την περίοδο που το μπάσκετ στην Ελλάδα περνά μια μεγάλη κρίση και οι θεσμοί αμφισβητούνται φαινόμενα σαν και αυτό να αποφεύγονται .

Δεν θέλουμε να είμαστε απέναντι από την ομοσπονδία , θέλουμε μια υγιή συνεργασία με σκοπό να πάμε το μπάσκετ όσο το δυνατόν πιο πάνω .

Περιμένουμε την απάντηση της ΕΟΚ” .

Η ομάδα της Θεσσαλίας ουσιαστικά εκφράζει τον προβληματισμό της για διάφορα θέματα, οπότε μένει να φανεί τι απαντήσεις θα πάρει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…