Κεντρική Γυναίκες Ακόμη ένας τίτλος για τον Παναθηναϊκό

Ακόμη ένας τίτλος για τον Παναθηναϊκό

giorgos katzilieris

Πρωταθλητής ΕΣΚΑ αναδείχθηκε το τμήμα μπάσκετ των νεανίδων του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινες” σκούπισαν τη σειρά με 3-0 απέναντι στον Ιάσωνα Κολωνού και κατέκτησαν την 1564η κούπα του Συλλόγου και παράλληλα τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα του τρίτου τελικού: 21-10, 41-24, 52-39, 64-50

Οι πρωταθλήτριες ήταν οι εξής: Κοιλιά Παρασκευή, Πλώτα Ολυμπία , Κοιλιά Νικολέτα , Πρίφτη Άννα Μαρία ,  Κουκή Άρτεμις , Ζαρρή Βάσια. Τριανταφύλλου Τζωρτζίνα , Μούτσα Ορλένα., Εζέτζα Σύνθια ,  Ζανίκα Χρύσα . Μαυράκη Αντιγόνη , Δαυλάκου Εβελίνα , Ζαρρή Πένυ και Μπλιθικιώτη. Βοηθός προπονητή είναι ο Κώστας Στρατής

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο προπονητής του ΠΑΟ Γιώργος Καντζιλιέρης τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που κατακτήσαμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, στην διοίκηση και όλο το τεχνικό τιμ από το σύνολο των ακαδημιών του μπάσκετ για τη στήριξη και τη βοήθεια.

Απόψε δείξαμε για άλλη μια φορά ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια . Πολλά από τα κορίτσια αγωνίζονται στη γυναικεία ομάδα ενώ κάποια άλλα δεν μπορούσαν να έρθουν λόγω διαβάσματος. Ασφαλώς  και όλο αυτό είναι προϊόν της σκληρής δουλειάς που γίνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…