Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Πήρε θέση το Διηπειρωτικό Κύπελλο! Το νέο γήπεδο κι η ξεχωριστή κίνηση του Αγγελόπουλου (vid)

ΑΕΚ: Πήρε θέση το Διηπειρωτικό Κύπελλο! Το νέο γήπεδο κι η ξεχωριστή κίνηση του Αγγελόπουλου (vid)

aek5

Τη θέση του στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ πήρε το λάβαρο της κατάκτησης του Διηπειρωτικού Κυπέλλου από την ΑΕΚ. Η Ένωση, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πατρών στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, για την 17η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, ύψωσε το λάβαρο, με τον κόσμο, που πραγματοποίησε ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων, να αποθεώνει τους θριαμβευτές του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Για την επιτυχία της ΑΕΚ μίλησε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος στάθηκε και στο νέο γήπεδο της ομάδας.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Το εκπροσωπήσαμε επάξια. Έχουμε φέρει τους δύο τελευταίους διεθνείς τίτλους στη χώρα. Είμαστε χαρούμενοι. Είναι χαρά για τον σύλλογό μας. Γεμίζουμε την τροπαιοθήκη μας και συνεχίζουμε» είπε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV και συνέχισε, μιλώντας για το νέο γήπεδο της ομάδας του: «Δεν είναι η ώρα και η στιγμή. Είμαστε σε καλό δρόμο. Κλείσαμε έναν κύκλο με το Κύπελλο, το BCL και το Παγκόσμιο και θα ανοίξουμε έναν νέο κύκλο με το γήπεδο».

https://twitter.com/aekbcgr/status/1101861667632304128

Στο μεταξύ, σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία ενημέρωσε ότι και τα τρία τρόπαια που κατακτήθηκαν σε διάστημα 1 χρόνου θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση:

Η λατρεία των οπαδών της ΑΕΚ για να αγγίξουν και φωτογραφηθούν με το Διηπειρωτικό τρόπαιο (ΙΝΤΕRCONTINENTAL CUP 2019), όπως γράψαμε και χθες, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Το ίδιο συνέβη και σήμερα, πριν από την αναμέτρηση με Προμηθέα Πάτρας, αφού στην είσοδο VIPυπήρξε το αδιαχώρητο.

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι με απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου, την ερχόμενη εβδομάδα και τα τρία (3) τρόπαια των 365 ημερών θριάμβων της «Βασίλισσας» θα εκτεθούν σε «δημόσια θέα» στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, σε ημερομηνίες, που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, ήτοι το Κύπελλο Ελλάδος 2018, το BCL 2018, και το Παγκόσμιο.

Πρόθεση του μεγαλομετόχου είναι να έχουν πρόσβαση και τη δυνατότητα φωτογράφισης, όσο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί της ΑΕΚ.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…