Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ζουρνατσίδης: “Μεγάλο το κίνητρο για μας να παίζουμε με την κάτοχο του τίτλου”

Ζουρνατσίδης: “Μεγάλο το κίνητρο για μας να παίζουμε με την κάτοχο του τίτλου”

screenshot 3

Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στους “16” του BCL. Ο “δικέφαλος” του Βορρά εκπροσωπήθηκε στην κλήρωση που έγινε στη Γενεύη από τον Τέλη Ζουρνατσίδη, με τον μάνατζερ της ΚΑΕ να δηλώνει πως είναι κίνητρο για την ομάδα να αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Την κάτοχο του Basketball Champions League ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει στους “16” της διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ, σε ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι το οποίο βγήκε από την σημερινή κλήρωση των PLAY-Offs που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη”.

Ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, που εκπροσώπησε την ομάδα στη σημερινή κλήρωση, σχολίασε σχετικά: “Παίζουμε με την κάτοχο του τίτλου και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για μας. Είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι που βγήκε από την κλήρωση, αυτό άλλωστε ήταν και το σχόλιο που έγινε από τους περισσότερους στη Γενεύη. Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς έχουμε ήδη παίξει τρία παιχνίδια και σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις φέτος. Νομίζω ότι όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα βρεθούν οι δύο ομάδες εκείνη την εβδομάδα που θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…