Κεντρική Basket League Ζιάγκος: ”Φαβορί η ΑΕΚ, ”κλειδί” η άμυνα μας”

Ζιάγκος: ”Φαβορί η ΑΕΚ, ”κλειδί” η άμυνα μας”

rethymno cretan kings Ziagkos 10

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αν και χαρακτήρισε την ΑΕΚ φαβορί για την αναμέτρηση, τόνισε την σημασία της άμυνας για να έχει ελπίδες το Ρέθυμνο κόντρα στην Ένωση.

Αναλυτικά:

”Παίζουμε απέναντί σε έναν σπουδαίο αντίπαλο που σαφώς είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Εμείς προερχόμαστε από μία προβληματική εβδομάδα προετοιμασίας, λόγω των πολλών απουσιών στις προπονήσεις. Βέβαια θα κάνουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή να επιδιώκουμε σε κάθε ματς, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο μας και την τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση, να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που με την επιθετική της άμυνα προσπαθεί να εξωθήσει την αντίπαλη επίθεση σε λανθασμένες αποφάσεις, οι οποίες θα της δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για παιχνίδι ανοικτού γηπέδου που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και πολύ επικίνδυνη. Από την άλλη μεριά στο σετ παιχνίδι η ΑΕΚ στηρίζεται στο ατομικό επιθετικό ταλέντο ενός πολύ ποιοτικού ρόστερ, με μεγάλη ικανότητα σε καταστάσεις απομόνωσης με καλές αποστάσεις και διάβασμα του παιχνιδιού.

“Κλειδί” για μας είναι οι σωστές αποφάσεις στις επιθέσεις μισού γηπέδου. Να μη δώσουμε εύκολες κατοχές στην ΑΕΚ και φυσικά οι καλές επιστροφές στην άμυνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…