Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζιάγκος: ”Δουλέψαμε τις αδυναμίες μας στη διακοπή”

Ζιάγκος: ”Δουλέψαμε τις αδυναμίες μας στη διακοπή”

rethymno cretan kings Ziagkos 10

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος τόνισε ότι ήταν σημαντικό το διάλειμμα από τους αγώνες αφού βοήθησε το Ρέθυμνο να βελτιώσει τομείς του παιχνιδιού, ενόψει κιόλας της φιλικής αναμέτρησης με το Περιστέρι.

Αναλυτικά:

Μία παρατεταμένη διακοπή εμπεριέχει κινδύνους που ακουμπούν σχεδόν όλους τους τομείς της αγωνιστικής κατάστασης μιας ομάδας. Από την άλλη μεριά, με προσεκτικό σχεδιασμό μπορεί να είναι μία πολύ ωφέλιμη περίοδος. Εμείς θεωρώ πως αξιοποιήσαμε αυτήν την περίοδο βάσει σχεδιασμού και των όσων υλοποιήσαμε προπονητικά, δουλεύοντας κυρίως πάνω στις αδυναμίες και συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού μας. 

Το αυριανό παιχνίδι είναι πράγματι ένα πολύ δυνατό φιλικό, όπως το θέλαμε άλλωστε. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να διατηρήσουμε έναν αγωνιστικό ρυθμό απέναντι σε μία ομάδα που επιτίθεται οργανωμένα, παίζει μπάσκετ σκεπτόμενο, αντιδρώντας κατά κανόνα σωστά και διαβάζοντας πολύ καλά το παιχνίδι της. Αμυντικά σε βάζει σε διαδικασία σκέψης και αντίδρασης που είναι ένα στοιχείο του παιχνιδιού, το οποίο ήταν από τα κομμάτια που θέλαμε να δουλέψουμε στη διακοπή”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…