Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βόβορας: “Κάθε ματς είναι τελικός για εμάς”

Βόβορας: “Κάθε ματς είναι τελικός για εμάς”

Βόβορας

Σε δηλώσεις που έκανε ο συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο,  Γιώργος Βόβορας, μετά την νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί της Αναντολού Εφές, αρχικά στάθηκε στην ομαδική άμυνα της ομάδας, ενώ στην συνεχεία τόνισε πως κάθε ματς πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν τελικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βόβορας:

“Αυτό μας έχει στοιχείσει εκτός έδρας, τα κενά διαστήματα 2-3 λεπτών. Εκτός έδρας τα πληρώνεις αυτά. Είχαμε ένα κακό τρίλεπτο με κακές επιλογές και στην άμυνα και στην επίθεση. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε θα πρέπει να μειώσουμε αυτά τα κενά διαστήματα.

Η ομάδα έχει φτάσει σε ένα σημείο που κάθε ματς είναι τελικός. Πρτέπει να κάνουμε νίκες. Δεν έχουμε περιθώριο για λάθη. Ξέρουμε ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Δεχτήκαμε 75 πόντους από μια ομάδα που σκοράριε 85. Η άμυνα μας έδωσε ρυθμό. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ και αυτά ήταν τα δύο κλειδιά που έδωσαν τη νίκη.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για απουσίες. Δεν μπορούμε να δικαιολογούμαστε. Τον Ίαν τον είχαμε ετοιμάσει για να αρχίσει στην πεντάδα και με τον Ίαν μέσα κερδίζαμε 15 πόντους. Ξέρουμε την ποιότητά του. Με την ομαδική μας άμυνα καλύψαμε το κομμάτι του Ίαν και σίγουρα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε όλοι οι παίκτες πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…