Κεντρική Διεθνή Βιδορέτα: ” Καλή ομάδα ο Προμηθέας”

Βιδορέτα: ” Καλή ομάδα ο Προμηθέας”

jesus vidoreta

Η Τενερίφη θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο BCL φέτος και στην φάση των 16 θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Προμηθέα Πάτρας, με τον προπονητή των Ισπανών, Τσους Βιδορέτα, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Μάκη Γιατρά.

Αναλυτικά:

Ο Προμηθέας είναι καλή ομάδα. Μια ομάδα με βάθος, με καλούς Αμερικάνους και Έλληνες παίκτες. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος, άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς  από τη στιγμή που βρίσκεται κι αυτός μέσα στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. 

Είχαμε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε στο παιχνίδι που έπαιξε πρόσφατα με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια καλή ελληνική ομάδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επιπλέον, η Πάτρα βρίσκεται δύο ώρες μακριά από την Αθήνα κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας με λεωφορείο. Είνα χωρίς αμφιβολία μια δύσκολη σειρά αγώνων”.

Από την μεριά του ο τιμ μάνατζερ, Ανιάνο Καμπρέρα, χαρακτήρισε ισχυρό τον Προμηθέα: ”Είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος και αναπτύσσεται διαρκώς και πάνω σε στέρεες βάσεις, σε σχέση πάντα με τις άλλες ελληνικές ομάδες. Μπορεί να κάνει τα πράγματα περίπλοκα για μας. Θεωρώ τον Προμηθέα ισχυρό αουτσάιντερ μεταξύ των 16 ομάδων αυτής της φάσης του Basketball Champions League”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…