Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος: “Να μην χάσουμε το μυαλό μας”

Βασιλόπουλος: “Να μην χάσουμε το μυαλό μας”

panagiotis vasilopoulos peristeri kolossos rodou

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με τον Χολαργό έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο φόργουορντ του Περιστερίου τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αντέξει και να μην χάσει το μυαλό της, ενώ στάθηκε στο πόσο μαχητική ομάδα είναι ο Χολαργός.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Εμείς βρισκόμαστε σε μία φάση που λόγω συνθηκών, έχουμε κάνει αρκετές ήττες. Αυτό που ελπίζω, εν όψει του αγώνα στον Χολαργό, είναι να δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι αντίπαλοι μας είναι πολύ δυνατή ομάδα που παίζουν πάρα πολύ σκληρά. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, να αντέξουμε στο σκληρό παιχνίδι και να μην χάσουμε το μυαλό μας.

Ο Χολαργός, έχει βρει ρυθμό και παλεύει σε όλα τα ματς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σε εμάς, δυστυχώς, τα προβλήματα δεν σταματάνε αλλά όπως λέει ο κόουτς θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά.

Αυτό άλλωστε είναι το τελευταίο ματς πριν τη μεγάλη διακοπή, όπου θα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να παραταχθούμε στο υπόλοιπο διάστημα του πρωταθλήματος, πανέτοιμοι από κάθε άποψη. Ελπίζω, γενικά, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όσοι το παρακολουθήσουν να είναι ευχαριστημένοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη το Περιστέρι για την πρόκριση στο Final 4 του BCL Συγχαρητήρια…