Κεντρική NBA Τζορτζ vs Χάρντεν: Η μυθική “μάχη” των δύο σούπερ-σταρ! (vids)

Τζορτζ vs Χάρντεν: Η μυθική “μάχη” των δύο σούπερ-σταρ! (vids)

paul george james harden

Ο παίκτης των πιο ιδιόμορφων και ξεχωριστών one-man show στην ιστορία του NBA συνάντησε τον κορυφαίο two-way παίκτη του πλανήτη και τα αποτελέσματα ήταν απολύτως “εκρηκτικά”! Πολ Τζορτζ και Τζέιμς Χάρντεν επιδόθηκαν σε μια επική “μονομαχία” κι ενώ η ζυγαριά είχε ξεκινήσει να γέρνει επικίνδυνα υπέρ των Χιούστον Ρόκετς, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ σκαρφάλωσαν από το -26 και πήραν μια μεγαλειώδη νίκη!

Συγκεκριμένα, η Οκλαχόμα πέτυχε τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της, νικώντας τους Ρόκετς μέσα στο Χιούστον με 117-112, παρότι βρέθηκαν πίσω μέχρι και με 26 πόντους. Το επιμέρους σκορ του 3ου δωδεκαλέπτου (42-20), καθώς κι η διαχείριση των clutch συνθηκών επέτρεψαν στους Θάντερ να κατακτήσουν τη 10η νίκη τους εντός των τελευταίων 11 ματς και να βρεθούν μόλις ένα παιχνίδι πίσω από τους Ντένβερ Νάγκετς για τη 2η θέση στη Δύση.

Όσον αφορά τον Τζορτζ, ο “PG-13” έκανε “θαύματα”, με 45 πόντους (6/8 δίποντα, 6/14 τρίποντα, 15/18 βολές), 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ και μόνο 2 λάθη σε 41 λεπτά συμμετοχής! Ο σούπερ-σταρ των Θάντερ εξακολουθεί να βρίσκεται σε ιστορική φόρμα, έχοντας βάλει τουλάχιστον 35 πόντους στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια του και διεκδικώντας το δικαίωμα να λογίζεται ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο του MVP!

Από την άλλη, ο Χάρντεν δεν πήγε πίσω, σταματώντας στους 42 πόντους, με 5/12 δίποντα, 6/16 τρίποντα και 14/15 βολές αλλά αυτή τη φορά είχε “φτωχή” στατιστική στις υπόλοιπες κατηγορίες (2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 5 λάθη). Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του “Beard” που σκοράρει τουλάχιστον 40 πόντους αλλά τον ξεπερνάει ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας!

Ο ηγέτης των Ρόκετς, τουλάχιστον, επιμήκυνε το μυθικό σερί των +30 πόντων στα 29 ματς (!), φθάνοντας μόλις δύο αναμετρήσεις μακριά από τη 2η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών, η οποία ανήκει, φυσικά, στον Γουιλτ Τσέιμπερλεϊν.

Τα highlights των Τζορτζ και Χάρντεν

https://www.youtube.com/watch?v=cGPsQNm1eek

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…