Κεντρική Γ' Εθνική Τσεσμετζής: “Nα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, πρέπει να κερδίσουμε…”

Τσεσμετζής: “Nα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, πρέπει να κερδίσουμε…”

tsesmetzis giannis pic

Ο Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή (17/2, 20.00) υποδέχεται τον Αστέρα Σίνδου, σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Γιάννη Τσεσμετζή θα επιδιώξει να “μπει” και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα. Για τον αγώνα κόντρα στο σύνολο του Γιώργου Μπαλογιάννη, ο κόουτς του Απόλλωνα Καλαμαριάς δήλωσε στο mgskapollon.gr:

“Εμείς προσπαθούμε να διαχειριστούμε τους τραυματισμούς βασικών παικτών και θεωρούμε ότι αυτός ο αγώνας είναι ευκαιρία για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα απέναντι σε μια πολύ νεανική ομάδα. Το σύνολο των παικτών που διαθέτει -εκτός από έναν- είναι νεαρής ηλικίας, 20 ετών… Πρόκειται για μια πολύ σκληρή και δυνατή ομάδα. Είναι γρήγορη και πιέζει. Είναι μια δουλεμένη ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και η οποία παλεύει όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι είναι δύσκολο για εμάς γιατί μετά την διακοπή -δυστυχώς- υπάρχουν τραυματισμοί και είμαστε ακόμη στο στάδιο διαχείρισης των τραυματισμών βασικών παικτών”.

“Νίκη για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους”

Συνεχίζοντας, ο Τσεσμετζής υπογράμμισε για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Σίνδου: “Πιστεύω θα είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμάς, ώστε να έχουμε και μία ψυχολογική ανάταση. Θέλουμε να καταφέρουμε η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, ο οποίος είναι δύσκολος απέναντι στον Αστέρα Σίνδου. Χρειαζόμαστε την νίκη για πολλούς λόγους. Και για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για ψυχολογικούς λόγους… Γιατί τέσσερις ήττες είναι πολλές… Άσχετα το πώς έγιναν, για παράδειγμα με παρατάσεις (σ.σ. στα παιχνίδια κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου και τον ΓΑΣ Κομοτηνή). Η ομάδα θα πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και όλοι οι παίκτες το έχουν καταλάβει”.

“Να μείνει κοντά μας ο κόσμος…”

Ολοκληρώνοντας, ο Τσεσμετζής ζήτησε την βοήθεια των φίλων του Απόλλωνα Καλαμαριάς: “Ο κόσμος να μείνει κοντά μας…”, τόνισε ο έμπειρος προπονητής και  πρόσθεσε: “Η ομάδα προσπαθεί να λύσει τα θέματα αρκετών βασικών παικτών που προέρχονται από τραυματισμούς. Τα παιδιά παλεύουν όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν είμαστε σωματικά έτοιμοι εξαιτίας των τραυματισμών. Παλεύουμε, πάντως, όλους τους αγώνες. Αυτό έγινε και μέσα στον Πολύγυρο… Με τον ΒΑΟ ήταν άσχημη η εμφάνιση, αλλά με την Κομοτηνή και τον Αίαντα οι παίκτες πάλεψαν. Έχασαν στην παράταση -από δικά μας λάθη- αλλά δεν μένουμε εκεί. Πάμε παρακάτω και θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…