Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Τσαγκρώνης: “Το γήπεδο θα γεμίσει πάλι με παιδικές φωνές”

Τσαγκρώνης: “Το γήπεδο θα γεμίσει πάλι με παιδικές φωνές”

Δηλώσεις ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έκανε ο Τάκης Τσαγκρώνης. Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ τόνισε πως τα είναι έτοιμα και έδειξε τη χαρά που το γήπεδο θα γεμίσει ξανά με παιδικές φωνές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

“Παίζουν δύο μεγάλες ομάδες, το γήπεδο είναι έτοιμο κι ένα από τα καλύτερα της χώρα μας. Εύχομαι ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να είναι ο τροπαιούχος. Το γήπεδο θα γεμίσει πάλι με παιδικές φωνές κι εύχομαι να δούμε όπως και πέρσι, όταν μπαίνει ένα καλάθι να χειροκροτούν όλοι”.

Για τα Final4 και Final8 της Ευρώπης, σε σχέση με την κατάσταση στην Ελλάδα: “Δεν είναι ευχάριστο που δε μπορούμε να διοργανώσουμε φάιναλ φορ. Είναι αποτέλεσμα της κοινωνίας που ζούμε και δε μπορούμε να τιθασεύσουμε ανθρώπους που δεν έρχονται να δουν ένα παιχνίδι, αλλά για να λύσουν διαφορές μεταξύ τους.

Αναγκαστικά φτάνουμε σε αυτό το σημείο να παίζουμε στην Κρήτη με παιδιά. Ήταν πιο ευχάριστο να έχουμε 600 από τη μία και 600 από την άλλη στο Ελληνικό; Ίσως τα παιδιά που παρακολουθούν αυτούς τους τελικούτς, να πηγαίνουν μαζί στο μέλλον μετά. Αντί να θρηνούμε, προτιμούμε να κάνουμε αυτό το πράγμα. Αναγκαζόμαστε να το κάνουμε. Ο αθλητισμός ενώνει δε χωρίζει, δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει στην Ελλάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Η αυτοκρατορία (Βασιλακόπουλου) διαλύεται

Πέφτει και κάνει κρότο. Το οικοδόμημα Βασιλακόπουλου ταρακουνιέται, η πάλαι ποτέ πανίσχυρη…