Κεντρική Basket League Άρης Τολιόπουλος: “Γι’ αυτό ήρθα στον Άρη”

Τολιόπουλος: “Γι’ αυτό ήρθα στον Άρη”

Βασίλης Τολιόπουλος και όσα είπε στον ΕΣΑΚΕ

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα του Άρη.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στον Libero fm 107.4:

Για την καλή φόρμα του Αρη: “Χαίρομαι πάρα πολύ που απ’ όταν βρέθηκα εδώ η ομάδα έχει κάνει τέσσερις στις πέντε νίκες. Χαίρομαι που τον πρώτο στόχο της -που ήταν να κλειδώσει τη κατηγορία- τον εξασφαλίσαμε αρκετά γρήγορα και τώρα κοιτάμε ακόμα πιο ψηλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πως δουλεύει η ομάδα και το πόσο συγκεντρωμένοι είμαστε σε αυτά που κάνουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι για να καταφέρουμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα”.

Για τη γρήγορη προσαρμογή του στην ομάδα: “Γενικά είμαι ένας παίκτης που έχω αυτοπεποίθηση. Πιστεύω στον εαυτό μου και απλά χρειάστηκα τα δύο πρώτα παιχνίδια ως αναγνωριστικά και στο τρίτο με το Λαύριο, δόξα το Θεό, μου βγήκε το παιχνίδι, μπήκαν τα σουτ και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι, να πηγαίνουμε καλά και να κερδίζει η ομάδα”.

Για την απόφαση του να έρθει στον Αρη: “Η ομάδα μου είπε πως με χρειαζόταν. Εγώ ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα ήξερα ότι είμαι σημαντικός για εκείνη γιατί δεν μπορούσα πια να μείνω χωρίς παιχνίδια και να κάθομαι στον πάγκο. Ήρθα στον ΑΡΗ γιατί αφού έφυγε από μια μεγάλη ομάδα, ήθελα να πάω πάλι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης. Ήθελα να είμαι εδώ, με τον κόσμο, με το γεμάτο γήπεδο, με πίεση. Είναι αυτό που ήθελα και γι’αυτό ήρθα εδώ”.

Για το ότι δεν φοβήθηκε τη πίεση: “Οι ομάδες που ήταν να πάω, ήταν σε αυτή τη βαθμολογική κατάσταση. Στις δύο με τρεις νίκες, σίγουρα υπήρχε πίεση. Όπως είπα, ο Αρης είναι Αρης. Ήθελα να πάω σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είπα και νωρίτερα, ώστε να έχω στόχους”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά στη προπόνηση, όπως κάνουμε και να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι. Εννοείται πως θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Για την αγάπη του κόσμου προς αυτόν και την απαίτηση να ανανεώσει: “Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα διαπιστώσει. Δεν τα διαβάζω πολύ αυτά. Χαίρομαι πάρα πολύ που το ακούω. Θα κάνω τα πάντα για να μείνει έτσι η άποψη των φιλάθλων για εμένα. Θέλω να περάσει αυτή η χρονιά μέχρι το καλοκαίρι. Ελπίζω να είμαστε και οι δύο πλευρές πάρα πολύ ευχαριστημένες και από εκεί και πέρα ναι, γιατί να μην μιλήσουμε για να ανανεώσουμε. Έτσι κι αλλιώς, ο Αρης είναι τεράστια ομάδα και είναι πραγματικά τιμή να είσαι εδώ και να παίζεις για αυτή τη φανέλα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…