Κεντρική Elite League Το… ξέσπασμα του Μπινιάκου για τον Εθνικό!

Το… ξέσπασμα του Μπινιάκου για τον Εθνικό!

biniakou

Για τα όσα πέρασε στον Εθνικό μίλησε ο Δημήτρης Μπινιάκου, σε “τοποθέτησή” του που δημοσιεύεται στο “Ethnikos Piraeus BC fans”. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Είναι πολύ δύσκολο και σκληρό να αφήνεις μια ομάδα στην μέση της χρονιάς.. και πλέον να κάνεις προπόνηση μόνος σου σε ένα άδειο γήπεδο.. όμως η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι δυο πράγματα που πρέπει να έχεις για να πας μπροστά σε ότι και να κάνεις στην ζωή σου.

Το να είσαι άνθρωπος είναι πολύ πιο πάνω από το μπάσκετ.. και σίγουρα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να διδάσκετε από τους προπονητές και την διοίκηση μιας ομάδας προς τους αθλητές της, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια ομάδα που αποτελείται από παιδιά.

Αθλητές είμαστε, 3 απο τις 24 ώρες της μέρας.. τις υπόλοιπες 21 ώρες είμαστε άνθρωποι. Το να αφήνεις παιδιά στον δρόμο… και όταν μιλάμε για μπάσκετ… να τα θέτεις εκτός ομάδας επειδή προσπαθούν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και επειδή δεν έχεις κάποιο όφελος από αυτά.. για εμένα είναι ντροπή.

Όλα είναι ένας κύκλος… και όλες οι συμπεριφορές επιστρέφονται, αυτό που πραγματικά μετράει είναι στο τέλος της μέρας πριν κοιμηθούμε να έχουμε την συνείδηση μας καθαρή, να είμαστε εντάξει με τον ευατό μας και να ξέρουμε οτι καμιά πράξη μας δεν έβλαψε κανέναν συνάνθρωπο μας.

Εύχομαι ο Εθνικός να γυρίσει εκεί που πραγματικά αξίζει, γιατί είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Είχα όλη την καλή διάθεση να παλέψω για αυτήν την φανέλα μέχρι τέλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…