Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το… ιδιαίτερο στατιστικό του Χάτσερ

Το… ιδιαίτερο στατιστικό του Χάτσερ

paok hatcher pic

O ΠΑΟΚ στις 21.30 υποδέχεται την Τενερίφη και το Champions League αναφέρει κάποια στοιχεία για τον αγώνα του “Δικεφάλου” απέναντι στους Ισπανούς, οι οποίοι έχουν το πάνω χέρι σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια απέναντι στους Θεσσαλονικείς στην διοργάνωση.

Επίσης, ο Γουίλιαμ Χάτσερ δείχνει ξεκάθαρα καλύτερος όταν ξεκινά το ματς βασικός, σε σχέση με τους αγώνες που έρχεται από τον πάγκο.

Αναλυτικά:

  • Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει δύο στα τελευταία πέντε παιχνίδια του κόντρα στην Iberostar Tenerife στην ιστορία του στο BCL, μαζί με την τελευταία μάχη των δύο ομάδων στην 7η αγωνιστική αυτής της σεζόν (65-66).
  • Ο ΠΑΟΚ έχει ευστοχήσει στο 45,3% των τριπόντων του αυτή τη σεζόν και έχει το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας πίσω από τη γραμμή μεταξύ όλων των ομάδων της λίγκας το 2018-19. Καμία ομάδα δεν έχει τελειώσει την BCL Regular Season με 45% ευστοχία πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.
  • Η Iberostar Tenerife έχει αναγκάσει τους αντιπάλους της να βάλουν μόνο το 38,9% των εντός πεδιάς προσπαθειών τους, τις λιγότερες μεταξύ όλων των ομάδων του BCL αυτή τη σεζόν.
  • Ο William Hatcher έχει βάλει 12,8 πόντους ως starter για τον ΠΑΟΚ στο BCL αυτής της σεζόν, ενώ σημειώνει μόνο 3,7 πόντους ανά αγώνα, όταν έρχεται από τον πάγκο.
  • Ο Sebastian Saiz της Iberostar Tenerife έχει κάνει τρία double-double στο BCL αυτής της σεζόν, τα περισσότερα μεταξύ των παικτών που έρχονται από τον πάγκο το 2018/19.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …