Κεντρική ΝΒΑ_ Το φοβερό συμβάν με τον Έιντζ και τα “γαλλικά” όταν είδε τον Αντετοκούνμπο στον Φιλαθλητικό!

Το φοβερό συμβάν με τον Έιντζ και τα “γαλλικά” όταν είδε τον Αντετοκούνμπο στον Φιλαθλητικό!

giannis antetokounmpo 2

Στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στις ΗΠΑ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, υπάρχει αναφορά από τον ατζέντη του, Γιώργο Πάνου σε ένα φοβερό περιστατικό που συνέβη όταν ο Ντάνι Έιντζ παρακολούθησε τον “Giannis” σε ματς του Φιλαθλητικού.

“Αρχισαν να του φωνάζουν: «Φύγε από εδώ»“, είπε ο γνωστός ατζέντης. Αυτό συνέβη όταν είδαν τον Έιντζ αντίπαλοι οπαδοί στον πάγκο της ομάδας… Μόλις ο Πάνου εξήγησε πως πρόκειται για “θρύλο” των Σέλτικς, τότε υπήρχαν άνθρωποι που του έλεγαν «Α, έτσι; Μόνο Λέικερς! Άντε γ…ου»!.

Αναλυτικά:

«Εδώ το κοινό είναι αρκετά φανατικό και εκείνο το παιχνίδι ήταν do or die. Τελικά ο Φιλαθλητικός, η ομάδα του Γιάννη, είχε νικήσει σε εκείνο το παιχνίδι. Αμέσως οι παίκτες άρχισαν να τρέχουν στα αποδυτήρια και ο κύριος Έιντζ δεν καταλάβαινε τι γινόταν και έφευγε χαλαρός από το γήπεδο. Όμως οι αντίπαλοι οπαδοί τον είχαν δει που καθόταν δίπλα από τον πάγκο της ομάδας και άρχισαν να του φωνάζουν: ‘Φύγε από εδώ’. Αμέσως τους είπα να ηρεμήσουν και τους εξήγησα ποιος ήταν. Ένας θρύλος των Σέλτικς. Και γύρισαν και ειπαν: «Α, έτσι; Μόνο Λέικερς! Άντε γ…ου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…