Κεντρική NBA Τα κατορθώματα του Κάιρι Έρβινγκ εναντίον των Θάντερ! (vid)
NBA

Τα κατορθώματα του Κάιρι Έρβινγκ εναντίον των Θάντερ! (vid)

kyrie irving

Οι Μπόστον Σέλτικς έχουν βρει τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να αξιοποιούν το βαθύτατο ρόστερ τους και να δημιουργούν τις ιδανικές πεντάδες πάνω στο παρκέ, έχοντας πλέον μια από τις 5 καλύτερες επιθέσεις και μια από τις 5 καλύτερες άμυνες των 2 τελευταίων μηνών! Η άνοδος στην κατάταξη φαντάζει ως φυσική συνέχεια, με τους “κέλτες” να μετρούν 9 νίκες στα τελευταία 10 ματς, με τη χθεσινή επιτυχία κόντρα στους Θάντερ να τους φέρνει στην θέση της Ανατολής για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν!

Ο πιο άμεσος “υπεύθυνος” της προόδου των Σέλτικς δεν είναι άλλος από τον “μαέστρο” της “ορχήστρας”, Κάιρι Έρβινγκ. Ο 26χρονος σούπερ-σταρ σάρωσε την Οκλαχόμα χθες, οδηγώντας τη Βοστόνη στη νίκη με 134-129, έχοντας 30 πόντους, 4 ριμπάουντ κι 11 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής!

Το πιο τρομερό, βέβαια, ήταν το γεγονός ότι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 13/14 δίποντα (!), κάτι τρομερά σπάνιο για περιφερειακό παίκτη, αν συνυπολογίσει κανείς το ποσοστό ευστοχίας αλλά και τον συνολικό αριθμό των προσπαθειών!

Ό,τι είδος άμυνας κι αν έβλεπε μπροστά του, ο Έρβινγκ φρόντιζε να προσαρμοστεί και να διαλέξει σωστά ανάμεσα σε εκτέλεση και πάσα. Κάθε φορά χρησιμοποιούσε την κατάλληλη ντρίμπλα, ώστε να απαλλαγεί από την άμυνα ενώ, ήταν κρίσιμος και στις clutch συνθήκες, με δύο κρίσιμα καλάθια.

Τα highlights του Έρβινγκ

https://www.youtube.com/watch?v=YcGUMMw7k7w

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…