Κεντρική NBA Τα highlights και το απίθανο ρεκόρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vid)

Τα highlights και το απίθανο ρεκόρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vid)

giannis antetokounmpo 2

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πραγματικός “δυναμίτης” στον χθεσινό θρίαμβο των Μιλγουόκι Μπακς επί των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, με τον Έλληνα σούπερ-σταρ να εφορμά ασταμάτητα στο αντίπαλο καλάθι και να μην βρίσκει αντίπαλο. Ο ηγέτης των Μπακς γέμισε εμφατικά τη στατιστική του γραμμή ενώ σημείωσε και μια τρομερή αριθμητική επίδοση, η οποία δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των “ελαφιών”.

Ειδικότερα, ο “Greek freak” ολοκλήρωσε τον αγώνα με 37 πόντους, 10 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 33 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 10/20 σουτ και 17/17 βολές! Μπορεί να είναι ένας σουτέρ του 71% από τη γραμμή της φιλανθρωπίας αλλά ο Γιάννης ξεπέρασε τον εαυτό του, θέτοντας το ρεκόρ απόλυτης ευστοχίας σε ένα ματς, όσον αφορά την ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς!

Η πολύ αδύναμη τρανζίσιον άμυνα των Γουίζαρντς επέτρεπε συνεχώς στον Αντετοκούνμπο να παίρνει τα βήματα και να φθάνει στο επιθυμητό σημείο, με το φάουλ να είναι ο μοναδικός τρόπος αναχαίτισής του. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, μάλιστα, η Γουάσινγκτον έπαιζε με κοντό σχήμα, δηλαδή δίχως τον μοναδικό σέντερ που έδωσε το παρών χθες (Τόμας Μπράιαντ), με τον Αντετοκούνμπο να τους “καταστρέφει” κάτω από το καλάθι στις περιπτώσεις αυτές.

Το χθεσινό ήταν το 18ο φετινό παιχνίδι του Γιάννη με +30 πόντους και +10 ριμπάουντ, καθώς και το μοναδικό, στο οποίο ευστόχησε σε τόσες πολλές βολές! Ακόμη, έχει πετύχει 36 νταμπλ-νταμπλ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όντας πίσω μονάχα από τους Εμπίιντ, Γκομπέρ και Ντράμοντ στην εν λόγω λίστα.

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=hZqRiuSzXIY

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 87-91 (vid)

Χειρότερα δεν μπορούσε να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει ένας τρόπος να σταματήσεις τη …