Κεντρική NBA Στο Σακραμέντο ο Χάρισον Μπαρνς, ανταλλάχθηκε την ώρα του αγώνα! (vid)
NBA

Στο Σακραμέντο ο Χάρισον Μπαρνς, ανταλλάχθηκε την ώρα του αγώνα! (vid)

harrison barnes

Ο Χάρισον Μπαρνς ανταλλάχθηκε στους Σακραμέντο Κινγκς, με τους Ντάλας Μάβερικς να λαμβάνουν τους Ζακ Ράντολφ και Τζάστιν Τζάκσον, όπως ενημέρωσε πρώτος ο μέγας ρεπόρτερ, Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, όμως, είναι το γεγονός ότι η ανταλλαγή γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στους Μάβερικς και τους Σάρλοτ Χόρνετς! Αν μη τι άλλο, φαντάζει εξαιρετικά περίεργο να μαθαίνει κανείς ότι άλλαξε ομάδα τη στιγμή που αγωνίζεται με την… πρώην ομάδα του!

Η επίσημη ανακοίνωση της ανταλλαγής έγινε μετά το τέλος του αγώνα. Από τη στιγμή, όμως, που δημοσιεύθηκε η είδηση, ο Μπαρνς δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά από τον κόουτς, Ρικ Κάρλαϊλ, μένοντας στον πάγκο στην 4η περίοδο.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον σούπερ-σταρ των Λέικερς να κοινοποιεί το δικό του μήνυμα στο Instagram, το οποίο περιστράφηκε κυρίως γύρω από την υπερβολική εξουσία των ομάδων και την ευχέρεια να προχωρούν σε τέτοιες, unfair κινήσεις.

Όπως αποκάλυψε, όμως, ο Πολ Πιρς στο ESPN, ο Μπαρνς γνώριζε ότι το ενδεχόμενο να ανταλλαχθεί άμεσα στο Σακραμέντο ήταν πολύ πιθανό κι αγωνίστηκε στο ματς εναντίον των Χόρνετς με τη θέλησή του. Ο Πιρς τόνισε ότι τα λόγια αυτά ειπώθηκαν από τον ατζέντη του Μπαρνς.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Μπαρνς ευχαρίστησε τους πάντες για τις 2.5 σεζόν του στο Ντάλας ενώ, τόσο ο κόουτς Κάρλαϊλ, όσο κι ο Ντιρκ Νοβίτσκι, είχαν μόνο τα καλύτερα να πουν. Το ίδιο ισχύει και για τον ιδιοκτήτη, Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος έδωσε έμφαση στην προσφορά του Μπαρνς πάνω στο παρκέ αλλά κι εκτός αυτού.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…