Κεντρική Ελλάδα Σορώτος για Κακλαμανάκη: “Η αποστολή εκείνης της ομάδας τελικά δεν πήγε χαμένη”

Σορώτος για Κακλαμανάκη: “Η αποστολή εκείνης της ομάδας τελικά δεν πήγε χαμένη”

sorotos kostis koroivos se nikaia

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Ελλάδος και θα ενισχύσει την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου στο τελευταίο παράθυρο των προκριματικών. Ο Κώστας Σκορώτος με αφορμή την κλήση του Έλληνας καλαθοσφαιριστή μίλησε για τον Ηλυσιακό του 2014 και για εκείνη την ομάδα, που είχαν φτιάξει.

Αναλυτικά:

“Το 2014 εγώ , ο Θοδωρής και ο Βαγγέλης ο Παπαδόπουλος μαζέψαμε 12 πιτσιρίκια, όλα κάτω των 20 χρόνων , στον Ηλυσιακό και φτιάξαμε μια ομάδα πιτσιρικάδων που σχεδόν κανένα δεν είχε την παραμικρή εμπειρία από ομάδα εθνικών κατηγοριών……..

Αυτή η ομάδα ξεκίνησε και έπαιξε εντυπωσιακό μπάσκετ στη προετοιμασία και στο κύπελλο αφήνοντας έκπληκτο όποιον την είδε. Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που έγιναν αξεπέραστα με ένα παράλογο και ανεξήγητο πρόστιμο απο το ΙΚΑ που ήρθε μετά από ρουφιανιά μιας ομάδας που ήθελε να εκμεταλλευτεί και ένας τραυματισμός εμπόδισαν την ομάδα αυτή να αποδείξει πράγματα και μάλιστα στο μισό του πρωταθλήματος απεχώρησε απο το πρωτάθλημα μην έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Όμως αυτά τα 12 παιδιά βρήκαν τον δρόμο τους τα περισσότερα και ήδη παίζουν σε όλες τις εθνικές κατηγορίες και μάλιστα τα περισσότερα απο αυτά στις ψηλότερες. Ένα απο αυτά τα παιδιά , ο Δημήτρης ο Κακλαμανάκης σήμερα κλήθηκε στην εθνική ανδρών……Μεγάλη χαρά για τον ίδιο, γιατί είναι εξαιρετικό παιδί, μεγάλη ικανοποίηση γιατί η αποστολή εκείνης της ομάδας τελικά δεν πήγε χαμένη…….”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…