Κεντρική Basket League Σκουλίδας: ” Χρειάζεται υπομονή και όχι εύκολα λάθη”

Σκουλίδας: ” Χρειάζεται υπομονή και όχι εύκολα λάθη”

skoulidas holargos

Ο Διονύσης Σκουλίδας περιμένει ένα πολύ ανταγωνιστικό Περιστέρι όμως με την στήριξη του κόσμου και την συγκέντρωση ο Χολαργός μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά:

Να ενώσουν την φωνή τους με την προσπάθεια μας

Γειά σας φίλοι μου

Έπειτα από μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας επί του Κολοσσού στην Ρόδο, βρισκόμαστε πλέον στην τρίτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Betshop Basket League.

Το θετικό αποτέλεσμα αυτό ήταν σημαντικό γιατί επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου που… καίγονταν για τη νίκη κι εμείς την ίδια στιγμή είχαμε να διαχειριστούμε και την κούραση από το ταξίδι. Φτάσαμε στην Ρόδο πέντε ώρες πριν το ματς, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και δεν επηρεαστήκαμε αγωνιστικά,παρότι υπήρχε κόπωση…

Αυτή τη φορά έχουμε μπροστά μας το Περιστέρι. Υποδεχόμαστε στο γήπεδο μας έναν σύλλογο με ιστορία στο μπάσκετ που φέτος παίζει πολύ καλό μπάσκετ και βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι είναι μια πολύ καλή επιθετική ομάδα το Περιστέρι, έχει κανόνες στο παιχνίδι της, παίζει με πειθαρχία και κυρίως με μυαλό! Γι’ αυτό τον λόγο εμείς δεν πρέπει να χάσουμε καθόλου την συγκέντρωση μας στο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε για 40 λεπτά μέσα στο πλάνο του προπονητή μας, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Στην επίθεση θα πρέπει να έχουμε υπομονή, να μην κάνουμε εύκολα λάθη και να δημιουργήσουμε καλές προϋποθέσεις για ανοικτά σουτ.

Η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική για μας. Η φωνή του και η στήριξη του μας δίνει την ώθηση να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, γι’ αυτό τους καλώ να έρθουν στο γήπεδο και να ενώσουν την φωνή τους με την προσπάθεια μας για να φτάσουμε στη νίκη…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…