Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: “Θεωρώ πως θα μείνουμε στην κατηγορία με σχετική ευκολία”

Σερέλης: “Θεωρώ πως θα μείνουμε στην κατηγορία με σχετική ευκολία”

serelis

Σαν γερή προπόνηση χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Σερέλης στην συνέντευξη Τύπου, καθώς το αποτέλεσμα ήταν γνωστό πριν ξεκινήσει το ματς. Ο προπονητής του Λαυρίου αναφέρθηκε στην έλευση καινούριου παίκτη στην ομάδα, ενώ τόνισε πως θα παραμείνουν στην κατηγορία με σχετική ευκολία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για το παιχνίδι στην ουσία πριν ξεκινήσει το αποτέλεσμα ήταν γνωστό, εκτός των άλλων εμείς είχαμε και πολλές σοβαρές και σημαντικές ελλείψεις και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε μία πολύ γερή προπόνηση εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος που είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Θεωρώ ότι έχουμε την ευτυχή συγκυρία να έχουμε την διακοπή των 4 εβδομάδων. Θα είναι πολύ σημαντικές για εμάς, περιμένουμε την έλευση ενός καινούργιου παίχτη και νομίζω ότι αν και το έχω πει πάνω από δέκα φορές φέτος, θα το ξαναπώ άλλη μία, αν είμαστε όλοι μαζί, όλοι στην ομάδα, θεωρώ ότι στο τέλος θα καταφέρουμε όχι δύσκολα αλλά με σχετική ευκολία να μείνουμε και στην κατηγορία, μιας και στα τελευταία παιχνίδια έχουμε αγχωθεί λιγάκι πάνω σε αυτό το κομμάτι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …