Κεντρική Διεθνή Ρεάλ Μαδρίτης: «Μελετάμε τις επόμενες κινήσεις μας»

Ρεάλ Μαδρίτης: «Μελετάμε τις επόμενες κινήσεις μας»

Ρεάλ Μαδρίτης είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του τελικού Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα και απειλεί με αποχώρηση από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ένωση διαιτητών Ισπανίας εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία όμως δεν άφησε ικανοποιημένη τη «Βασίλισσα». Η ομάδα του Λάσο απάντησε, χαρακτηρίζοντας τις εξηγήσεις λυπηρές και σημείωσε ότι μελετάει τις επόμενες κινήσεις της.

Αναλυτικά:

«Στις τοποθετήσεις που εξέδωσαν οι Διαιτητές και η Ομοσπονδία, σε σχέση με όσα συνέβησαν χθες στον τελικό του Copa del Rey, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δηλώσει ότι οι εξηγήσεις και οι εκτιμήσεις που αναφέρονται σε αμφότερες τις ανακοινώσεις είναι λυπηρές, λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα των γεγονότων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατανοεί τα ανθρώπινα λάθη που μπορεί να γίνουν σε οποιοδήποτε άθλημα, αλλά απαιτεί μια σαφή απάντηση σε αυτό που συνέβη σ’ ένα παιχνίδι που οι τρεις διαιτητές είδαν το instant replay και η απόφαση που πήραν είναι αντίθετη με εκείνη που θα έπρεπε βάσει κανονισμού, παρά το γεγονός ότι οι διαιτητές είδαν τις εικόνες που έδειχνε και η τηλεόραση και που όλοι είδαν τι είχε συμβεί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπίζεται την ύπαρξη τεχνολογίας για τη βελτίωση της διαιτησίας, της δικαιοσύνης και της καθαρότητας στον αθλητισμό και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κατανοήσει την μη εφαρμογή του κανονισμού που στην προκειμένη περίπτωση έχει γίνει από τρεις επαγγελματίες διαιτητές στην καθοριστική φάση του τελικού. Σας καλούμε να εξετάσετε όλες τις εικόνες που ήταν κι εκείνη τη στιγμή στη διάθεσή σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις δηλώσεις όσο και την έλλειψη συγκεκριμένων απαντήσεων γι’ αυτή την ακατανόητη απόφαση των διαιτητών, η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να μελετά τα μέτρα και τις ενέργειες που πρέπει να ληφθούν ενόψει της τεράστιας σοβαρότητας των γεγονότων που συνέβησαν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μονακό – Βιλερμπάν 73-98: Το ντέρμπι έγινε… περίπατος

Πάρτι έστησε η Βιλερμπάν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μονακό, διαλύοντας την με 98-7…