Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Βόμβα” από Εσθονία! Κάζο για Σερβία

“Βόμβα” από Εσθονία! Κάζο για Σερβία

212131

Η Σερβία γνώρισε την ήττα από την Εσθονία με 71-70 στο Τάλιν και απέτυχε να εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Στέφαν Γέλοβατς είχε 2/3 βολές 2’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης, στερώντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα του να στείλει το ματς στην παράταση και πλέον χρειάζεται την νίκη κόντρα στο Ισραήλ, ώστε να προκριθεί.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς πέτυχε 16 πόντους με 10 ασίστ, με τον Στέφαν Γέλοβατς να μετρά 19 πόντους και 8 ριμπάουντ και τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς 16 πόντους. Από τους νικητές, ξεχώρισαν οι Κίτσινγκ και Κουλαμάε με 18 πόντους αντίστοιχα.

Στο άλλο παιχνίδι, το Ισραήλ με την νίκη του κόντρα στην Γερμανία με 81-77 διατήρησε κάποιες ελπίδες για πρόκριση και πλέον η “ομάδα του λάου”, χρειάζεται την νίκη κόντρα στην Σερβία.

Τι Τζέι Κλάιν με 14 και οι Ράφι Μένκο, Γιφτάχ Ζιφ με 10 πόντους ξεχώρισαν για την ομάδα του Όντεντ Κάτας, με τους Νιλς Γκίφεϊ και Αντρέας Ομπστ από 16 πόντους και Πάουλ Τσίπσερ με 15 να μην μπορούν να αποτρέψουν την ήττα για τους Γερμανούς.

Η τελευταία αγωνιστική (24/2)
17:00 Σερβία-Ισραήλ
17:00 Γεωργία-Εσθονία
19:00 Γερμανία-Ελλάδα

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…