Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Στήριξη στο μπάσκετ, ο Ερασιτέχνης να αναζητήσει επενδυτή…”

“Στήριξη στο μπάσκετ, ο Ερασιτέχνης να αναζητήσει επενδυτή…”

palataki full

Aνακοίνωση στήριξης στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ εξέδωσαν οι σύνδεσμοι του “Δικεφάλου” και κάλεσαν τον Α.Σ. να διασφαλίσει το μέλλον των “ασπρόμαυρων” αναζητώντας επενδυτή.

Αναλυτικά:

“Είκοσι χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που το «μπασκετάκι», το άθλημα που παίζεται με την πορτοκαλί σπυριάρα μπάλα, πρόσθεσε το τελευταίο τρόπαιο στην τροπαιοθήκη του σωματείου.

Είκοσι χρόνια πέρασαν από τότε που το τμήμα βρέθηκε σε θέση να αγωνιστεί σε έναν τελικό κυπέλλου, διεκδικώντας ένα ακόμα τρόπαιο.

Το τί έχει μεσολαβήσει όλα αυτά τα χρόνια και έφτασε το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου, αλλά και το άθλημα γενικότερα, στα όρια της απαξίωσης είναι λίγο πολύ γνωστά και δεν θα θέλαμε να τα αναλύσουμε για ακόμα μια φορά. Όσοι δεν γνωρίζουν ή κάνουν πως δεν γνωρίζουν ας φροντίσουν εάν και εφόσον επιθυμούν να ενημερωθούν.

Είκοσι χρόνια μετά λοιπόν, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, μας έδωσε την χαρά να παρακολουθήσουμε, έστω και από μακριά, γεγονός που μας πληγώνει αφάνταστα, την ομάδα να διεκδικεί με αξιώσεις έναν ακόμα τίτλο. Και το έκανε με τρόπο που πραγματικά μας κάνει όλους υπερήφανους. Είναι μια ομάδα που «την βλέπεις να γ#$# και τον φόβο να σκορπά και ποτέ να μην τα παρατά».

Είμαστε υποχρεωμένοι λοιπόν πάνω απ’ όλα για την ιστορία του συλλόγου, αλλά και για όλους αυτούς που τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν και να σέβονται αυτή, να σταθούμε δίπλα τους.

Καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να υψώσει ασπίδα προστασίας στο τμήμα, να ενεργοποιηθεί και να διασφαλίσει ένα ισχυρότερο σήμερα, αλλά πολύ περισσότερο  ένα πολύ καλύτερο αύριο. Το τμήμα που μας χάρισε στιγμές υπερηφάνειας,  που μας κράτησε σε καιρούς δύσκολους και μας έκανε να κλάψουμε από χαρά, έχει την ανάγκη μας όσο ποτέ άλλοτε. Και σε αυτό τον αγώνα δεν μπορεί παρά να φωνάξουμε παρών.

Καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να δώσει βροντερό παρών στα παιχνίδια που έρχονται μέχρι το τέλος της χρονιάς. Κάνουμε την αρχή στο παιχνίδι με τον χολαργό το ερχόμενο Σάββατο και γεμίζουμε το παλατάκι στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με το χανούμι. Προσφέρουμε ηθική αλλά και υλική βοήθεια στο τμήμα μέσω της αγοράς εισιτηρίου, μα πάνω απ’ όλα στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν θα είναι ποτέ μόνοι τους.

Καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να συμμετέχει ενεργά στην πλατφόρμαhttps://paokbcstore.gr/paokbcstore/keeppaokalive/ και να βοηθήσει οικονομικά το τμήμα, ώστε να εξασφαλιστεί έστω και προσωρινά η βιωσιμότητά του. Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Καλούμε όλους εκείνους τους επιφανείς και οικονομικά εύρωστους παράγοντες ή οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. να αφυπνιστούν, να βοηθήσουν, να σταματήσουν να κρύβονται και να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις όποιες προσωπικές διαφορές, απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις ως άλλοθι για την μη ενεργοποίησή τους ή την μη ενασχόλησή τους. Ο σύλλογος μας χρειάζεται όλους και η προσφορά και συμμετοχή του κάθε ένα μας είναι πολύτιμη.

Καλούμε την διοίκηση του ερασιτέχνη να εντείνει τις προσπάθειες της για εξεύρεση επενδυτή, ικανού να διασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο για το τμήμα. Είμαστε σίγουροι πως οι απαιτούμενες λύσεις για την βιωσιμότητα του τμήματος θα βρεθούν. Στον Π.Α.Ο.Κ. όμως δεν αρκεί απλά να υπάρχει. Ο Π.Α.Ο.Κ. και κυρίως το μπασκετικό τμήμα έχει μάθει να πρωταγωνιστεί. Και το αύριο πρέπει να τον βρει έτοιμο να διεκδικήσει ξανά όσα ονειρευόμαστε.

Η μάχη μόλις ξεκίνησε και σε αυτό τον αγώνα παίζουμε ΠΡΩΤΟΙ μπάλα εμείς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…