Κεντρική Γ' Εθνική “Προσοχή με ΒΑΟ, είναι σκληρή ομάδα…”

“Προσοχή με ΒΑΟ, είναι σκληρή ομάδα…”

tsesmetzis giannis kesidis kostas

Ο Απόλλων Καλαμαριάς μετά από δύο σερί άτυχα αποτελέσματα (στην παράταση) απέναντι σε Αίαντα Ευόσμου και ΓΑΣ Κομοτηνή, στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες στον εντός έδρας αγώνα (3/2, 18.00)  κόντρα στον ΒΑΟ. Για το κυριακάτικο ματς μίλησε στο mgsksapollon.gr o συνεργάτης του Γιάννη Τσεσμετζή, Κώστας Κεσίδης ο οποίος έκανε σαφές ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν θα πρέπει να “μείνει” στο γεγονός ότι ο ΒΑΟ βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία.

Συγκεκριμένα είπε: “Ο ΒΑΟ είναι μια νεανική και πολύ σκληρή ομάδα η οποία προέρχεται από μια σειρά όχι ευχάριστων αποτελεσμάτων για τους ίδιους και εμείς προερχόμαστε από μια αντίστοιχη κατάσταση. Το έχουμε υπόψιν μας και αυτό μας εφιστά την προσοχή ακόμη περισσότερο για το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί και οι δυο ομάδες θα μπουν μέσα στο γήπεδο, με σκοπό πάση θυσία να ξαναγυρίσουν στις νίκες”.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς καλείται να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.  “Το ότι είναι προτελευταίοι, δεν λέει πάρα πολλά για μένα γιατί την τελευταία αγωνιστική αν κερδίζαμε την Κομοτηνή, θα ήμασταν δεύτεροι. Χάσαμε και καταλήξαμε όγδοοι (σ.σ. με ισοβαθμίες). Οπότε η θέση στη βαθμολογία αυτή την στιγμή, δεν θεωρώ ότι είναι ακριβής εικόνα για το που βρίσκονται οι ομάδες. Όπως, επίσης, ο ΒΑΟ τα τελευταία παιχνίδια τα έχασε πάρα πολύ δύσκολα. Οπότε πρέπει να έχουμε υπόψιν μας κι αυτό”, σχολίασε ο Κεσίδης και πρόσθεσε:

“Είναι πολύ κλισέ να λέμε πως δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Όλοι το λένε αυτό… Εμείς σαν ομάδα πιστεύω πως δεν έχουμε υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο μέσα στο γήπεδό μας. Άλλωστε δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Και εννοείται δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…