Κεντρική Basket League Χολαργός “Ποιος να το έλεγε ότι θα χάναμε από τον Ολυμπιακό στην παράταση”

“Ποιος να το έλεγε ότι θα χάναμε από τον Ολυμπιακό στην παράταση”

giorgos drosos

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό της ομάδας του Χολαργού, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Δρόσος, αναφέρθηκε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, ενώ στην συνέχεια μίλησε για τους στόχους και τα σχεδία του κλαμπ.

Αναλυτικά όσα είπε στο περιοδικό “Ηolarwood”:

Ξεκινώντας η σεζόν ποιο ήταν το όραμα σας για τον Χολαργό;

Αμέσως μετά την απόφαση μας το καλοκαίρι για την συμμετοχή στην Basket League, περισσότερο αγωνία για τα πράγματα που έπρεπε να τρέξουν και να υλοποιηθούν άμεσα είχα, παρά όραμα… Δηλαδή, να γίνουν όλες οι γηπεδικές εγκαταστάσεις κατάλληλες, να συσταθεί η ΚΑΕ και να εξασφαλιστεί το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και φυσικά να βρεθούν τα περισσότερα από 20 άτομα που θα απάρτιζαν την ομάδα μας. Το όραμα και ο στόχος μου, λοιπόν, ήταν ξεκάθαρα, να μπορέσει ο Χολαργός να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Φανταζόσασταν ότι με το… καλημέρα στην Basket League η ομάδα θα έκανε τόσο… θόρυβο;

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα τόσο δυνατή πορεία, αλλά σίγουρα στόχος ήταν να μην περάσουμε απαρατήρητοι φέτος.

Πιο πιστεύεται ότι είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας;

Όπως λέει και ο φίλος μου ο Θόδωρος Καρατζάς, ο οποίος έχει και μεγάλο μερίδιο στο αποτέλεσμα έως τώρα, για να έχεις καλό χειμώνα, πρέπει να κάνεις πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι στο στήσιμο. Με την δίκη του προτροπή και πείρα, αυτό έγινε στο απόλυτο. Πολύ καλή και στοχευμένη δουλειά το καλοκαίρι ξεκινώντας από τις δυο κομβικές συνεργασίες, με τον κόουτς Άρη Λυκογιάννη και με τον γενικό αρχηγό της ΚΑΕ τον Φάνη Ταρνατώρο.

Με τι θα είστε ευχαριστημένος στο τέλος της χρονιάς, όσον αφορά την ομάδα;

Θα είμαι ευχαριστημένος και μόνο με το να συνεχίσουμε έως το τέλος κρατώντας αυτές τις υπέροχες καλές σχέσεις στους κόλπους της ομάδας.

Στην εκδήλωση που έγινε στην αρχή της χρονιάς και την παρουσίαση του Χολαργού μιλήσατε για τον μεγάλο στόχο την συμμετοχή σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θεωρείται ότι μπορεί να υλοποιηθεί πιο γρήγορα απ’ ότι το έχετε στο μυαλό σας;

Ο στόχος για κάτι τόσο μεγάλο είναι αλήθεια ότι στο μυαλό μου άγγιζε την τουλάχιστον τριετή παρουσία μας στην Α1 μέχρι να φτάσουμε ως εκεί! Είμαστε όλοι έτοιμοι, όμως, για ευχάριστες εκπλήξεις και νωρίτερα!.

Ποια ήταν ως τώρα η πιο έντονη στιγμή που έχετε ζήσει στην ομάδα;

Ξεκάθαρα είναι η στιγμή του τζάμπολ στο «Αντώνης Τρίτσης» με τον Ολυμπιακό. Πριν 2-3 χρόνια όταν τόλμησα να πω σε ένα συμβούλιο ότι αυτός είναι ο στόχος που έχω για αυτή την ομάδα, ξέρω ότι οι περισσότεροι με χαρακτήρισαν «γραφικό». Σκέψου να τους έλεγα ότι εάν χάσουμε από τον Ολυμπιακό, αυτό μπορεί και να γίνει στην παράταση.

Ποιο είναι το αγαπημένο μότο σας για την ζωή…

Κάθε επόμενη ημέρα, είναι η πρώτη ημέρα της υπόλοιπης ζωής μας. Μπορούμε να αλλάξουμε λοιπόν ότι μέχρι σήμερα δεν μας ικανοποιεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…