Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Ο πιο δυνατός μυς είναι το μυαλό”

“Ο πιο δυνατός μυς είναι το μυαλό”

argyris pedoulakis peristeri

Το Περιστέρι πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του Χολαργού με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να πετυχαίνει ένα μεγάλο buzzer beater τρίποντο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το ματς στάθηκε στη διαφορετική εικόνα, που είχαν οι παίκτες του στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά:

“Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι για τον ουδέτερο κόσμο. Είχε σασπένς και buzzer beater. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Εμείς ζούμε με πρόβλημα στην θέση του πόιντ γκαρντ και αυτή την εβδομάδα είχαμε έξω τους τρεις μας γκαρντ. Προσφερθήκαν και οι τρεις να βοηθήσουν. Αυτό όμως έχει σχέση με την επίθεση. Στην άμυνά μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου ευχαριστημένοι. Στο πρώτο πεντάλεπτο ήμασταν τραγικοί, δεν ακολουθούσαμε την τακτική μας, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν κυνηγάγαμε τις μπάλες. Στο ημίχρονο το τονίσαμε ιδιαίτερα αυτό.

Κλειδί για την νίκη μας ήταν δύο πράγματα. Δυναμώσαμε την άμυνά μας και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και δεύτερο χαμηλώσαμε το σχήμα μας και ελέγξαμε το παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη και με καλούς ξένους. Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Νομίζω στο τέλος ήταν θέμα ενός σουτ όπως και έγινε. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε ότι ο πιο δυνατός μυς είναι το μυαλό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε μυαλό, στο δεύτερο το βάλαμε και λειτούργησε και μπορέσαμε να διεκδικήσουμε την νίκη. Όπως πήγαινε το πρώτο ημίχρονο δεν θα το κάναμε. Στο δεύτερο καλύψαμε την διαφορά και μπορέσαμε στο τέλος να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στον Χολαργό, εμείς συνεχίζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …