Κεντρική Basket League Άρης “Ο ΠΑΟΚ παίζει καλό και ποιοτικό μπάσκετ, όμως αυτή τη στιγμή έχει προβλήματα”

“Ο ΠΑΟΚ παίζει καλό και ποιοτικό μπάσκετ, όμως αυτή τη στιγμή έχει προβλήματα”

mixalis kamperidis xolargos holargos

Δηλώσεις ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Μιχάλης Καμπερίδης. Ο παίκτης του Χολαργού στάθηκε στην ποιότητα του “δικεφάλου” και στο ότι είναι αγωνιστικά πιο έτοιμος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Στον πρώτο γύρο κάναμε ένα πολύ καλό ματς στην έδρα μας και πήραμε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή παίζει πολύ καλό και ποιοτικό μπάσκετ, σίγουρα όμως αυτή τη στιγμή έχει προβλήματα, αλλά εμείς δεν θα εστιάσουμε εκεί, θα κοιτάξουμε την δική μας ομάδα και πως θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μετά τη μεγάλη διακοπή που υπήρχε στο πρωτάθλημα ο αντίπαλος είναι αγωνιστικά πιο έτοιμος, καθώς έπαιξε στο κύπελλο, ενώ είχε και παίκτες στην Εθνική ομάδα. Αντίθετα, εμείς πρέπει να βρούμε ξανά τον καλό ρυθμό που είχαμε πριν από την διακοπή έχοντας μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που στην έδρα της, έχει κάνει πολύ καλές νίκες με την ΑΕΚ και τον Προμηθέα. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που σουτάρει πολύ καλά και θα πρέπει να χαμηλώσουμε τον ρυθμό και να μην τους αφήσουμε να βάλουν εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…