Κεντρική Ελλάδα “Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό”

“Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό”

52733494 816769221999640 6342008735736528896 n 1

Η περιφερειακή διεύθυνσης Κ. Μακεδονίας, η Μητροπιλιτική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου, ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα “Κάνουμε ντρίπλα στον εκφοβισμό”.

Η πρόσκληση του προγράμματος “Live Without Bullying”:

“Το ΚΜΟΠ, η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κ.Μακεδονίας, η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (ΜΕΘ), η ΚΕΔΗΘ και ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 ντρίμπλα στον Εκφοβισμό #3», ο οποίος θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαρθον (Παλέ Ντε Σπορ, μεταξύ των Βετεράνων καλαθοσφεριστών Ελλάδος και των Διεθνών Ποδοσφαιριστών – Πρωταθλητών Ευρώπης Legends 2004.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Live Without Bullying» για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού που υπολείπεται από την ΚΜΟΠ.

Ομιλητές στη συνέντευξη Τύπου θα είναι οι: Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ανανιάδης, Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, Μαρία Σαμολαδά, Εκπροσώπου Τύπου ΚΜΟΠ, Άγγελος Χαριστέας Διεθνής ποδοσφαιριστής μέλος των Legends 2004 πρωταθλητής Ευρώπης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…