Κεντρική NBA “Ιπτάμενος” και στα 42 του χρόνια ο Βινς Κάρτερ! (vid)
NBA

“Ιπτάμενος” και στα 42 του χρόνια ο Βινς Κάρτερ! (vid)

vince carter

Η πάροδος του χρόνου μπορεί να αφαιρέσει ένα μεγάλο κομμάτι των αθλητικών προσόντων ενός παίκτη, εμποδίζοντάς τον από το να φθάσει όσο ψηλά επιθυμεί και να τρέξει όσο γρήγορα θέλει. Το ίδιο ισχύει και για τον Βινς Κάρτερ, τον κορυφαίο dunker στην ιστορία του NBA και τον γηραιότερο παίκτης της λίγκας.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο “Vinsanity” έχει κι άλλη βενζίνη στο ντεμπόζιτό του, ακόμη και τώρα που έχει κλείσει τα 42 του χρόνια. Όταν συνδυάζει, μάλιστα, τα εναπομείναντα hops του με την απαράμιλλη φινέτσα και το στυλ του στον αέρα, το αποτέλεσμα μπορεί να “θαμπώσει” το κοινό.

Κάτι τέτοιο συνέβη στο χθεσινό ματς των Ατλάντα Χοκς εναντίον των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο Κάρτερ προσποιήθηκε και ξεπέρασε το εμπόδιο του Άντονι Τόλιβερ στην περιφέρεια, μπαίνοντας στο καλάθι και σκοράροντας με το ένα χέρι, αφού “έκατσε” στον αέρα για όση ώρα επιθυμούσε!

Το τρομερό καλάθι του Κάρτερ

https://twitter.com/ESPNNBA/status/1100960683376693250

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Χοκς ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μινεσότα στην παράταση, επικρατώντας με 131-123, έχοντας ως μπροστάρηδες τους μελλοντικούς All-Stars, Τζον Κόλινς (34 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Τρέι Γιανγκ (36 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 16/17 βολές). Όσον αφορά τον Κάρτερ, ο “ιπτάμενος” θρύλος τα πήγε περίφημα με 17 πόντους και 4 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…