Κεντρική Γ' Εθνική “Γνώριζε ο διαιτητής για την αλλοίωση του αποτελέσματος”

“Γνώριζε ο διαιτητής για την αλλοίωση του αποτελέσματος”

kallithea melissiabc

Ανακοίνωση εξέδωσε η Καλλιθέα Ρόδου και καταγγέλλει τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, Αργύρη Αγγελή, για αλλοίωση αποτελέσματος. Συγκεκριμένα αναφέρει πως: ” Ο δεύτερος διαιτητής, μιας και κατάγεται από τη Ρόδο, φρόντισε να μαζέψει και καμιά εικοσαριά άτομα για προστασία, γνωρίζοντας για την αλλοίωση του αποτελέσματος“, με τις κατηγορίες να προκαλούν εντύπωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Στις 2/2/2019 γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας κακής διαιτησίας σε βάρος της ομάδος μας, της ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Οι κύριοι Ορφανός Ιορδ. και Αγγελής, με πολλές λανθασμένες αποφάσεις, όλες σε βάρος της Καλλιθέας, αλλοίωσαν ένα αποτέλεσμα 57-55 υπέρ της ομάδος μας σε 59-73 υπέρ του ΟΦΗ. Μάλιστα, ο δεύτερος διαιτητής, μιας και κατάγεται από τη Ρόδο, φρόντισε να μαζέψει και καμιά εικοσαριά άτομα για προστασία, γνωρίζοντας για την αλλοίωση του αποτελέσματος.
ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, ΚΥΡΙΟΙ. ΔΕΝ Θ’ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΥΓ. ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ 50-50 ΜΕΣΑ ΕΞΩ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στα ημιτελικά της National League 2 πέρασε η Καστοριά. Σπουδαία νίκη για την Καστοριά, η ο…