Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Για 40 λεπτά είμαστε όλοι αντίπαλοι και μετά είμαστε όλοι άνθρωποι”

“Για 40 λεπτά είμαστε όλοι αντίπαλοι και μετά είμαστε όλοι άνθρωποι”

spanoulis1

O Βασίλης Σπανούλης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Ρικ Πιτίνο κι ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ για το All Star Game αλλά και για το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδας.

“Ήταν ένα ωραίο ματς. Ξεφύγαμε από τα συνεχόμενα ματς. Ήταν ωραίο event στη Θεσσαλονίκη, εδώ που ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ελλάδα. Στο τέλος μπήκαμε για να κερδίσουμε το ματς και αυτό μετράει”, τόνισε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Σε ερώτηση για το παιχνίδι του Κυπέλλου, δήλωσε: “Νόμιζα θα με ρωτήσεις μόνο για το All Star Game… Παίζουμε την Τετάρτη, ένα νοκ – άουτ ματς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το κερδίσουμε”.

“Ήταν πολύ ωραία που είδαμε νέα παιδιά στις κερκίδες. Ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν. Έβγαλαν φωτογραφίες με τα ινδάλματά τους και γέμισαν το γήπεδο Αυτή είναι η σημασία για αυτά τα event. Για 40 λεπτά είμαστε όλοι αντίπαλοι και μετά είμαστε όλοι άνθρωποι με τις ανθρώπινες σχέσεις πάνω απ όλα. Όλοι θέλουν να παίζουν μεγάλα παιχνίδια και αυτό της Τετάρτης είναι τέτοιο. Μακάρι να πάνε όλα καλά με τον Ουέμπερ”, δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

“Δουλέψαμε πολύ σκληρά στην άμυνα και αυτό φάνηκε στο τέλος. Ήταν σπουδαία βραδιά. Οι Έλληνες παίκτες είχαν κάτι το ξεχωριστό. Ήξερα τους δικούς μου παίκτες. Είμαι χαρούμενος που τους κοουτσάρισα. Είναι ένα… μικρό παιχνίδι να παίξουμε την Τετάρτη”, σχολίασε ο Ρικ Πιτίνο.

“Δεν ήταν και τόσο σκληρή η ήττα. Ήταν ένα παιχνίδι για τον κόσμο. Ήταν διασκεδαστικό. Το σημαντικό είναι η απόλαυση του κόσμου, όχι ο νικητής ή το ποιοι παίζουν. Το ματς της Τετάρτης είναι ένα άλλο παιχνίδι…”, πρόσθεσε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…