Κεντρική Basket League Χολαργός “Δεν θα σταθώ σε τακτικά θέματα όταν υπάρχει τέτοια εναλλαγή συναισθημάτων”

“Δεν θα σταθώ σε τακτικά θέματα όταν υπάρχει τέτοια εναλλαγή συναισθημάτων”

ΠΑΟΚ

Χολαργός έφτασε κοντά σε μία μεγάλη νίκη κόντρα στο Περιστέρι, αλλά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με buzzer beater τρίποντο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Άρης Λυκογιάννης μετά το ματς τόνισε ότι δεν μπορεί να σταθεί σε τακτικά θέματα, όταν υπάρχει τέτοια εναλλαγή συναισθημάτων.

Αναλυτικά:

“Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο καλών ομάδων. Δεν θέλω να σταθώ ιδιαίτερα σε τακτικά θέματα και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με μπάσκετ γιατί όταν ένα ματς έχει τέτοια εναλλαγή συναισθημάτων και πάει από το ένα σουτ στο άλλο στο τέλος μετρά η ικανότητα κάποιων παικτών κατά πρώτο λόγο και η τύχη κατά δεύτερο.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια που έκανε σήμερα και τον τρόπο που διαχειρίστηκε όλες τις καταστάσεις οι οποίες παρουσιάστηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Διεκδίκησε με όλες τις δυνάμεις την νίκη μέχρι το τέλος. Έχουμε την διακοπή, θα ξεκουραστούμε και θα διαχειριστούμε τον χρόνο που απομένει για να προετοιμαστούμε για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…