Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Αυτό είναι η ομάδα, αυτό είναι ο Προμηθέας”

“Αυτό είναι η ομάδα, αυτό είναι ο Προμηθέας”

makis giatras promitheas

Ο Προμηθέας Πάτρας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ και “διέλυσε” τον “Δικέφαλο του Βορρά”. Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για το εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Ρίον Μπράουν αγωνίστηκε έχοντας πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά:

Για το αν το γεγονός πως δεν καλύψαν τη διαφορά είναι σαν ήττα: “Όχι προς θεού. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι, θέλαμε και τη διαφορά στο τέλος. Χάσαμε ένα τρίποντο στο τέλος, δεν ξέρω τι έγινε εκεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Νομίζω ότι κάναν καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι σε μία εκπληκτική ομάδα. Κάναμε μία μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε”.

Για το αν η εμφάνιση με τη Νεπτούνας τους… ξύπνησε σαν ομάδα: “Στο παιχνίδι με τη Νεπτούνας η ευθύνη ήταν δική μου που δεν μπόρεσα να πείσω τους παίκτες ότι ήταν σημαντικό. Όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια συμβαίνουν αυτά. Σίγουρα μας έκανε πιο συγκεντρωμένους σήμερα. Όλα καλά. Είμαστε στην επόμενη φάση κάτι που είναι πραγματικά φοβερό. Στην Ελλάδα τώρα έχουμε τη διακοπή θα μας βρει στην τρίτη θέση. Νομίζω ότι πάνε πολύ καλά τα πράγματα, αν και σήμερα είχαμε προβλήματα τραυματισμών που προσπαθήσαμε και τα κρύψαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στον Ράιον Μπράουν και πραγματικά συγκινούμε γιατί αν και με πρόβλημα στο γόνατο τα έδωσε όλα. Ήθελε μόνος του να παίξει, να βοηθήσει την ομάδα και μπράβο του. Αυτό όμως είναι η ομάδα, αυτό είναι ο Προμηθέας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…