Κεντρική NBA “30”: Ο αγαπημένος αριθμός του Τζέιμς Χάρντεν! (vid)
NBA

“30”: Ο αγαπημένος αριθμός του Τζέιμς Χάρντεν! (vid)

james harden 1

Το μυθικό σερί των αγώνων με +30 πόντους βρισκόταν σε κίνδυνο. Ο Τζέιμς Χάρντεν είχε την μπάλα στα χέρια, με το παιχνίδι των Χιούστον Ρόκετς κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς να έχει κριθεί και με λιγότερο από 1 λεπτό να απομένει για το φινάλε. Με δύο αμυντικούς να τον κυνηγούν, ο “Beard” πάσαρε στον Κρις Πολ και ξαναπήρε την μπάλα πίσω, προκειμένου να επιδοθεί στο αγαπημένο του παιχνίδι, το “ένας-εναντίον-ενός”.

Στη φάση αυτή, δεν χρειάστηκε καν το αγαπημένο του step-back, προκειμένου να δημιουργήσει απόσταση από τον αμυντικό. Ο Χάρντεν έκανε δύο ντρίμπλες, σηκώθηκε εν ψυχρώ από τα 9 μέτρα και πέτυχε το πολυπόθητο καλάθι, φθάνοντας τους 31 πόντους και γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση από τους φίλους των Ρόκετς! Το ρεκόρ δεν έμελλε να χαθεί.

Δείτε το καλάθι του Χάρντεν

https://twitter.com/espn/status/1095166513231904768

Ο Χάρντεν, λοιπόν, έφθασε τα 30 συνεχόμενα παιχνίδια με +30 πόντους, διατηρώντας την 3η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών και φθάνοντας μόλις ένα παιχνίδι μακριά από τον Γουιλτ Τσέιμπερλεϊν και την κατάληψη της 2ης θέσης! Υπενθυμίζεται ότι το κορυφαίο σχετικό σερί ανήκει επίσης στον μέγιστο “Wilt the Stilt”, ο οποίος είχε ξεπεράσει τους 30 πόντους σε 65 σερί παιχνίδια, κάτι που φαντάζει εξωφρενικό κι ασύλληπτο.

Ο ηγέτης των Ρόκετς, μάλιστα, τα κατάφερε χθες, παρότι αγωνίστηκε τραυματίας, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στον ώμο, το οποίο τον εμπόδιζε από το να σουτάρει με τη γνωστή του, χαρακτηριστική άνεση. Συνολικά, είχε 3/6 δίποντα, 6/17 τρίποντα και 7/7 βολές ενώ κατέβασε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ κι έκλεψε 5 φορές την μπάλα!

Τα highlights του Χάρντεν

https://www.youtube.com/watch?v=ufo_nBRs-Bg

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…