Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πρόβλημα με Μαργαρίτη και Χάτσερ

Πρόβλημα με Μαργαρίτη και Χάτσερ

margaritis vaggelis

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Κύμη συνεχίζει ο ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος” του Βορρά θέλει να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος στον ημιτελικό της Χαλκίδας, όμως τα προβλήματα τραυματισμών είναι αρκετά.

Απόντες από την σημερινή (9/2) προπόνηση ήταν οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Ουίλιαμ Χάτσερ, με του δύο παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ: 

Οι απουσίες δεν έλειψαν και από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε στη διάθεσή του τους Βαγγέλη Μαργαρίτη και William Hatcher. Οι δύο καλαθοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Ο Αντώνης Κόνιαρης που έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση της ομάδας της Κύμης με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με τη προπόνηση τακτικής, η οποία πραγματοποιήθηκε  στο κλειστό γυμναστήριο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, λόγω της διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης στο PAOK Sports Arena.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης για την ευγενική παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για την σημερινή, αλλά και την αυριανή προπόνηση της ομάδας μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…