Κεντρική NBA Πολ Τζορτζ και Ράσελ Γουέστμπρουκ σε μυθικές επιδόσεις! (vids)
NBA

Πολ Τζορτζ και Ράσελ Γουέστμπρουκ σε μυθικές επιδόσεις! (vids)

paul george westbrook

Από τη μία, φιγουράρει ένας φόργουορντ με 28.7 πόντους ανά αγώνα, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ και την ικανότητα να παίξει την κορυφαία περιφερειακή άμυνα του πλανήτη. Από την άλλη, βρίσκεται ο πιο αθλητικός γκαρντ στην ιστορία, ένα all-around “τέρας” με τριπλ-νταμπλ μέσους όρους εντός των 3 τελευταίων σεζόν. Όταν, λοιπόν, οι δύο “αστέρες” ενώνουν τις δυνάμεις τους και αγγίζουν ταυτόχρονα το peak των δυνατοτήτων τους, τα αποτελέσματα είναι απολύτως “εκρηκτικά”!

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Πολ Τζορτζ και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, οι οποίοι γέμισαν το φύλλο της στατιστικής με φανταστικά νούμερα, κατέρριψαν ρεκόρ κι οδήγησαν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στον θρίαμβο εναντίον των Μπλέιζερς με 120-111!

Συγκεκριμένα, ο Τζορτζ φρέναρε στους 47 πόντους με 7/13 δίποντα, 8/13 τρίποντα (!) και 9/11 βολές, ισοφαρίζοντας τη 2η κορυφαία scoring επίδοση της καριέρας του! Παράλληλα, πέτυχε και το 3ο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του, μαζεύοντας 12 ριμπάουντ και μοιράζοντας 10 ασίστ, κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι του σε άμυνα κι επίθεση, προκειμένου να οδηγήσει τους Θάντερ σε μονοπάτια πρωταθλητισμού αλλά και να μπει “σφήνα” στη μάχη για το βραβείο του MVP!

Τα highlights του Τζορτζ

https://www.youtube.com/watch?v=Y5eDSujjGdA

Από την άλλη, ο Γουέστμπρουκ είχε 21 πόντους, 14 ριμπάουντ κι 11 ασίστ και έφθασε τα 10 συνεχόμενα τριπλ-νταμπλ. Αν ψάξει κανείς για κάποια παρόμοια επίδοση, δεν θα καταφέρει να βρει τέτοιο αποτέλεσμα, καθώς ο “Westbeast” κατέρριψε το σχετικό ρεκόρ του Γουιλτ Τσέιμπερλεϊν και κάθεται μόνος του στην κορυφή της ιστορικής αυτής λίστας!

Παράλληλα, οι Τζορτζ και Γουέστμπρουκ έγιναν το 9ο δίδυμο στην ιστορία του NBA που πετυχαίνει τριπλ-νταμπλ στο ίδιο παιχνίδι αλλά και το πρώτο δίδυμο που κατορθώνει κάτι τέτοιο, με αμφότερους να ξεπερνούν τους 20 πόντους. Το ρεκόρ αυτό, μάλιστα, ισχύει τόσο για την κανονική περίοδο, όσο και για τα πλέι-οφ!

Τα highlights του Γουέστμπρουκ

https://www.youtube.com/watch?v=UNkK9_SUmGg

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…