Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πιτίνο: “Αυτά τα πράγματα τα βλέπεις μόνο στην Ελλάδα”

Πιτίνο: “Αυτά τα πράγματα τα βλέπεις μόνο στην Ελλάδα”

pitino panathinaikos

Αποκλειστική συνέντευξη στο Ringer παραχώρησε ο Ρικ Πιτίνο και μίλησε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό μέχρι τώρα και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Χαρακτηριστικό ήταν ότι αναφέρθηκε πολλές φορές στη φράση “…αυτά τα πράγματα τα βλέπεις μόνο στην Ελλάδα”, λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει στους δύο αιωνίους αλλά και στην αγάπη που του δείχνει ο κόσμος.

Κάποια αποσπάσματα από όσα ανέφερε:

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είπε: “Παίζει έναν ρόλο. Από κοντά είναι τελείως διαφορετικός, ένας καλοκάγαθος άνθρωπος. Έχει δημιουργήσει μια εικόνα λόγω του Scarface. Όμως στην πραγματικότητα είναι ένας business man.  Χάνει μια περιουσία κάθε χρόνο. Το κάνει γιατί αγαπά τον Παναθηναϊκό. Έχει τεράστιο πάθος γι’ αυτόν. Θέλει απεγνωσμένα να κερδίσει, αν και νομίζω ότι δεν του πολυαρέσουν οι διαιτητές».

Όσο για την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον οπαδό του Ολυμπιακού που του είχε κάνει επίθεση στο ΣΕΦ, είπε με χιούμορ: “Αυτός ο τύπος θα εμφανιστεί μετά από έξι μήνες με δύο σπασμένα χέρια”.

Για το λόγο που αποφάσισε να πει το ναι στον Παναθηναϊκό: “Δεν κατηγορώ το Λούιβιλ για την απόλυσή μου, αλλά για τον τρόπο που έγινε. Μου έλειπε το μπάσκετ. Πάντα ήμουν πολύ θετικός άνθρωπος και μισούσα το γεγονός ότι είχα γίνει πικρόχολος. Ήθελα να ξεφύγω από αυτό. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είπα το ναι στον Παναθηναϊκό. Καθόμουν στο σπίτι, έβλεπα μπάσκετ και ήμουν πικραμένος. Αυτό δεν είναι καθόλου υγιές”.

Αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα: “Οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι πολύ καλές, είναι λιγοστές”.

Αποκάλυψε, δε, πως ήθελε να γλιτώσει από την υποχρέωση του All Star Game, λέγοντας: “Προσπάθησα να απαλλαγώ από την υποχρέωση του All Star Game, αλλά μου είπαν πως θα με τιμωρούσαν με δύο αγώνες”.

Όσον αφορά το μέλλον του: “Είναι ένα ωραίο μέρος, γιατί δεν ξέρω πού θα είμαι σε έναν μήνα. Ξέρω πως θα είμαι εδώ, αλλά δεν έχω ιδέα τι ακολουθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…