Κεντρική Διεθνή Πέσιτς: “Ήταν το πιο τρελό φινάλε στην καριέρα μου ο τελικός με την Ρεάλ Μαδρίτης”

Πέσιτς: “Ήταν το πιο τρελό φινάλε στην καριέρα μου ο τελικός με την Ρεάλ Μαδρίτης”

pesic 1

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς στην “Zurnal”, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως η επιτυχία της ομάδας του είναι μοναδική.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός:

“Ηταν ένα τρελό ματς από την αρχή ως το τέλος. Η αντιπαλότητα μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη και είναι πάντα σημαντικό να νικήσεις στο ντέρμπι. Ειδικά όταν κερδίζεις την Ρεάλ στην Μαδρίτη. Αυτό δεν συμβαίνει κάθε χρόνο. Γι’ αυτό η επιτυχία μας και η κατάκτηση του τροπαίου φέτος είναι ακόμα πιο σημαντική σε σχέση με πέρυσι, όταν πάλι είχαμε νικήσει την Ρεάλ

Εχω ζήσει πολλούς τελικούς με συλλόγους και εθνικές ομάδες, όμως αυτός ήταν ο πιο τρελό φινάλε της καριέρας μου. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, η πίεση μεγάλη, όλοι είναι εναντίον σου, αυτά που διακυβεύονται είναι πολλά. Παρ’ όλα αυτά ξέραμε ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε και ότι είμαστε σε καλή φόρμα. Ηταν ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές, come backs και αποφάσεις από τους παίκτες, όπως και τους προπονητές. Ένα τρελό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…