Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Περράκης: “Ελάτε να γεμίσουμε τις κερκίδες!”

Περράκης: “Ελάτε να γεμίσουμε τις κερκίδες!”

perrakis laurio

O Mιχάλης Περράκης μέσω του προσωπικού blog που διατηρεί στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ, αρχικά μίλησε για την αναμέτρηση που ακολουθεί για το Λαύριο κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (04/02), ενώ στην συνέχεια έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους, να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μιχάλης Περράκης:

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 3:30 μ.μ. αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Νομίζω ότι το μέγεθος και η ιστορία του αντιπάλου μας δε χρειάζονται συστάσεις.

Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ μας, έχουμε βελτιώσει κάποια πράγματα αλλά δυστυχώς δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα που θέλαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να παίζουμε δυνατά γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερο, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, κακά τα ψέματα, αλλά κυρίως από τον αντίπαλο.

Το παιχνίδι αποτελεί πρόκληση και πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά και να διεκδικήσουμε ότι μας επιτρέψει ο αντίπαλος μας σε ένα, ελπίζω, κατάμεστο γήπεδο!

Ελάτε να γεμίσουμε τις κερκίδες! Ραντεβού στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου για μια μπασκετική γιορτή που όλοι θα απολαύσουν.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…