Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Παρκς: “Ο Προμηθέας είναι οργανισμός με υγεία”

Παρκς: “Ο Προμηθέας είναι οργανισμός με υγεία”

parks promitheas

MVP της 7ης αγωνιστικής, η οποία άργησε να ολοκληρωθεί καθώς εκκρεμούσε το παιχνίδι του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό, αναδείχθηκε ο Τερέλ Παρκς του Προμηθέα. Ο Αμερικανός είχε συγκεντρώσει 34 μονάδες στο ματς με την Κύμη με 22 πόντους (4/7 βολές, 9/12 δίποντα), 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ, 1 κλέψιμο και μόλις 2 λάθη σε 21 λεπτά συμμετοχής. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα, ενώ είπε πως ο Προμηθέας είναι ένας οργανισμός με υγεία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής της Betshop Basket League για πρώτη φορά στην καριέρα σου στο ελληνικό πρωτάθλημα;

“Είναι οπωσδήποτε μεγάλη τιμή για εμένα, αλλά αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα, στο σταφ και στους συμπαίκτες μου, για την καθημερινή δουλειά που κάνουμε όλοι μαζί στο γήπεδο”.

– Ο Προμηθέας βρίσκεται στην τετράδα της βαθμολογίας της Betshop Basket League, έχει προκριθεί στα πλέι οφ του Basketball Champions League και τον επόμενο μήνα θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις την Τενερίφη. Τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα σου την φετινή σεζόν;

“Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει. Εχουμε διαγράψει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδας, όμως στην ουσία τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Οι αγώνες που έρχονται είναι πραγματικά κρίσιμοι, καθώς θα καθορίσουν πολλά για την φετινή μας διαδρομή. Πραγματικά ανυπομονώ, ειδικά για τους αγώνες με την Τενερίφη. Μένουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι και πάμε βήμα-βήμα, διεκδικώντας τη νίκη σε κάθε αγώνα”.

– Πως είναι η εμπειρία σου στον Προμηθέα και στο ελληνικό πρωτάθλημα;

“Ο Προμηθέας είναι οργανισμός με υγεία που βοηθάει την ανάπτυξη του μπάσκετ. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και είμαστε μια μεγάλη οικογένεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…